2777
2789
عنوان

چرا مجرد ها فکر میکنن کسایی که جدا شد حقشونو خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2655 بازدید | 267 پست
دقیقا همین که توفع داره من باهاش بسازم تا خونه زندگی بسازه خیلی زورم میاذ پس اینهمه سال عشق حالتو کر ...

چه پررو

بدون هیچی با یه بچه اومده میگه بیا برای آینده بچم زندگی بسازیم😮

حالم از این مدل مردهای پررو به هم میخوره

اتفاقا برعکسدیگه پسرا براشون باکره بودن مهم نیست فقط میخوان سایه کسی روی زندگیشون نباشه ترس از اینکه ...

خب اینکه دلیل نمیشه چون دختره هم ممکنه قبلا عاشق کسی بوده باشه...

ببین بحث به بیراهه کشیده، حرف من و امثال من اینه اگه مثلا یه خانم مطلقه بخواد با پسر مجرد ازدواج کنه و زن و مرد همو انتخاب کردن باید بقیه به نظرشون احترام بذارن ، ولی متأسفانه بعضی خانمای جامعه ضد همجنس خودشون هستن و میگن نه درست نیست مثل همینایی که اینجا نظر منفی دادن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو که به قول خودت متاهلی چرا باید به منکه مطلقه هستم اخ و پیف کنی مگر اینکه مشکلی داشته باشی 😌 نکنه ...

من نه مرد مطلقه هستم که بخوام از طرف زن مطلقه اخ و پیف بشنوم

نه زن متاهل که چشمم دنبال نیمکت دخیره واسه بعد طلاقم

من شعور اینو دارم که به مثل خودم اخ و پیف نکنم

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

منم زیاد شنیدم از این حرفا😂😂😂اهمیت نده بعد فکر کن من ازدواج کردم جدا شدم همونا اومون گفتن دیدی به ...

یکی دیگه هم همینو میگفت

من احساس میکنم هر چ سطح سواد پایین تر میاد

این توهمات بیشتره

یکی دیگه بهم میگفت بیا قبول کن ازدواج کنی دیگه بچه دار نمیشی

گفتم خب تو هم کیفیتتت ..... پایین میاد

میگفت نههنهنه

من مردم همه چیم درسته

خب اگه باسواد بود اطلاعات کافی داشت قبول میکرد سن رو. هر دو جنس اثر میذارع

اتفاقا برعکسدیگه پسرا براشون باکره بودن مهم نیست فقط میخوان سایه کسی روی زندگیشون نباشه ترس از اینکه ...

اخه شوهر سابق رو اگه ادم میخواست باهاش میموند

من الان نامرد سابقم ازدواج کرده خب مگه سایه من رو زندگیشه؟خود زنه کرم داشت زنگ زد به خودم مثلا تحقیق بعد رفت پشت سرم حرف زد وگرنه من کاری ندارم

منم ازدواج کنم اون متاهله و نمیتونهههه کار داشته باشه اصلا

لحن تاپیک و کامنت های شما خوب نیست

خودتون یه بار بخونید متوجه میشید

من ندیدم بگن حق ما رو خوردن فقط خودشون مقایسه میکنن که چرا برای اونا راحتتر اتفاق میفته

شما خودت انگار تو جامعه سنتی و مردسالار ما بزرگ نشدی

و نمیدونی مجرد موندن چه تبعاتی داره

حتی با اینکه این همه جامعه تغییر کرده از نظر پوشش و اعتقادات و خیلی مسائل دیگه بازم این مسائل هست

شما تا زمانی که دختر مجرد و تو خونه ای خیلی کارها رو اجازه نداری انجام بدی

نه اینکه پدر مادر سختگیر باشن، جامعه و نگاه کلی افراد و عرف به تو این اجازه رو نمیده

به خاطر همین فکر میکنی اگه تو هم مثل فلانی و فلانی ازدواج میکردی یه بار یا هر چند بار اوضاعت فرق میکرد

من هیچوقت به خودم اجازه نمیدم به کسی برچسب بزنم صرفا چون مطلقه هستشما خودت هم میدونی اینطور نیست نمی ...

نکته همینه عزیزم اینکه درست باشه یا نه رو خوده اون 2طرف تشخیص میدن ، نه دیگران، من خودم خاستگار مجرد کوچکتر از خودم دارم ولی نمیپسندم ، ولی اگه کسی بخواد اینکارو کنه نمیگم اشتباهه ، مگر الان این همه دختر پسر مجرد ازدواج میکنن و جدا میشن کسی قبلش میگه نه درست نیست

یکی دیگه هم همینو میگفت من احساس میکنم هر چ سطح سواد پایین تر میاد این توهمات بیشتره یکی دیگه بهم می ...

😂😂میگفتی بابا مرددددد نکشیمون خفنن

اوسکولن بخدا راحتن

اوه حرفت بد بود نیمکت ذخیره چیه

ندیدی بعضیا هنوز خونه شوهر هستن طلاق نگرفتن خواستگار راه میدن و دوست پسر میگیرن؟ توی همین سایت خیلی دیدیم

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

لحن تاپیک و کامنت های شما خوب نیستخودتون یه بار بخونید متوجه میشیدمن ندیدم بگن حق ما رو خوردن فقط خو ...

چه ربطی داشت اصلا😐😐😐

من میگم کسی حق کسیو نمیخوره چه مجرد چه مطلقه و....

چه ربطی داشت اصلا😐😐😐من میگم کسی حق کسیو نمیخوره چه مجرد چه مطلقه و....

منم گفتم کسی نگفته حق ما رو خوردن

همش میخوای بگی حرف خودت درسته

چرا تاپیک زدی پس؟

همین تاپیک و کامنت هات دل خیلی از خانم هایی که اینجا بالای سی هستن و مجرد و دلشون میخواد ازدواج کنن رو ممکن بشکنه

حالا من کاری ندارم به این که گفتیولی چرا مطلقه ها انقدر اصرار دارن شوهر دوم سومشون مجرد باشه؟ چرا به ...

بعضی خانمای مطلقه فقط خاستگار مجرد دارند

و عرف جامعه ازدواج با مرد مطلقه بد میدونه چون مردی که زنش جدا شده اکثرا معتاد خیانت کار و دست بزن دار و بیکارند

و تعداد مردان مجرد سن بالا داخل ایران زیاده

اون پسرا ترجیحشون زن مطلقه یا بیوه س این وسط رضایت دو طرف شرطه اگه خانم خوشش بیاد اوکی بده و به ما چه مربوط قسمت هم بودن

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻مامان دو تا دسته گلم🥰

ما مجردا هر چی که هستیم همینه عین شما متاهل ها و مطلقه ها نیستم که طرف متاهل به غیر از شوهر دوست پسر هم داره یا مرد به غیر از زن معشوقه هم داره اینا شما متاهل ها مطلقه ها هستین که گند زدین به همه روابط

در ضمن دیگه این روزا اکثر دخترای مجرد دوست پسر دارند اما چون نمی تونند دوست پسر تبدیل به شوهر کنند و خیلی راحت به اون پسر خدمات میدن اذیت میشن اما وقتی میبینند اون زن جدا شده و مجدد با مجرد ازدواج میکنه شاکی میشن

اما فکر کنم خانم مطلقه اگه نجیب باشه طرف به عنوان خاستگار قبول میکنه نه دوست پسر

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻مامان دو تا دسته گلم🥰