2777
2789
عنوان

چرا مجرد ها فکر میکنن کسایی که جدا شد حقشونو خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3432 بازدید | 267 پست

اقا هر کی میتونه راجع به ازدواج خودش و بچه هاش نظر مخصوصی داشته باشه

به کل جامعه نباد تعمیم بده

مثلا یکی میگه من دوست ندارم دختر م به مرد مطلقه بدم

یا پسرم به زن مطلقه داماد بشه

خودش میدونه و خانوادش

تجربه زندگی مشترک فقط رابطه جنسی نیسزندگی فقط سک س و خوردن و خوابیدن نیی

از ماست که بر ماست

وقتی خانما خودشون ارزش خودشونو به یه تیکه غشا زیر ناف میدونن همین میشه دیگه

باو خود پسرا واسشون مهم نیست طرف باکره ست یا نه اصن توی بهرش نمیرن

بعد اینجا همه چیزو به سکـس میبینن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بوده باشه چه اشکالی دارهتجربه زندگی مشترک که نداشتهشما دوستی و آشنایی با ازدواج یکی میکنی؟ :///

خب اونجور مردا بیشتر بخاطر اینکه دختره مثلا با کسی رابطه نداشته باشه میگن مجرد، مثلا باکره بودن و این چیزا

شما تجربه ی زندگی مشترک نداشتی و فقط عقد بودیبحث شما جداستبحث من داشتن اون تجربستتجربه ی زندگی چندین ...

اتفاقا به نظر من اقایونی که یه تجربه جدایی دارن بار دوممحتاط ترنو میفهمن اذیتکنن طرف میزاره میره و انقدر همهر کی هر کی نیست

دید جامعه و بعضی ادمای شل مغز بده دیگه.من جایی با خانوادم رفتمتبریک بگیمبابت اینکه عروس گرفته.عروسشون گفت من از همسرمپرسیدمگفتهتو رو اصلا ندیده و نمیخواستت😐😐😐😐😐که مثلا من حواسمو جمع کنم و چون جدا شدم کرم نریزم😂😂😂😂🤦♀️🤦♀️

کاربرای این سایت درباره طلاق گرفته ها گارد دارن، حتی بیشتر از جامعه و دنیای واقعی

دقیقاااا منخودمبه شخصه اینجا از خانم های اینجا خیلی بیشتر توهین شنیدم تا تو جامعه ی واقعی😐😐😐جامعه بیرون خیلی قشنگتره

خب اونجور مردا بیشتر بخاطر اینکه دختره مثلا با کسی رابطه نداشته باشه میگن مجرد، مثلا باکره بودن و ای ...

اتفاقا برعکس

دیگه پسرا براشون باکره بودن مهم نیست

فقط میخوان سایه کسی روی زندگیشون نباشه ترس از اینکه زنم به شوهر سابقش برگرده نداشته باشن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

من یقه ی کسیو نگرفتم فقط نظر خودمو نوشتم و کلی ریپلای الکی از شما داشتممن به مردها کاری نداری برعکس ...

از کل نظراتی که دادی چند تاش توهین و برچسب زدن بود، میدونی آدمایی که مشکل دارن با برچسب زدن به بقیه میخوان خالی بشن، حتما رو خودت کار کن 😊

پس اجازه بدید ما هم به خانم مطلقه ای که خودشو برتر از مجرد میدونه اخ و پیف کنیم چون مشخصه هدفش چیه : ...

تو که به قول خودت متاهلی چرا باید به منکه مطلقه هستم اخ و پیف کنی مگر اینکه مشکلی داشته باشی 😌 نکنه مرد مطلقه هستی که اینقدر سوختی

کلا از ازدواج کسی که تجربه کرده با کسی که بی تجربست میترسم مخصوصا اگه مرد مطلقه با دختر مجرد ازدواج کنه واقعا ترسناکه واقعا...

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕

اینهمه اعتماد ب سقف از کجا میارن برگشته میگه تو پشیمون میشی اخرش منو از دست دادی

منم زیاد شنیدم از این حرفا😂😂😂اهمیت نده

بعد فکر کن من ازدواج کردم جدا شدم همونا اومون گفتن دیدی بهتر از ما و پسر ما گیرت نمیاد😐🤣🤣

از کل نظراتی که دادی چند تاش توهین و برچسب زدن بود، میدونی آدمایی که مشکل دارن با برچسب زدن به بقیه ...

من هیچوقت به خودم اجازه نمیدم به کسی برچسب بزنم صرفا چون مطلقه هست

شما خودت هم میدونی اینطور نیست نمیدونم چرا انقدر گارد داری

من خواهر خودم که از جونم برام عزیزتره جدا شده

چندتا از دوستای نزدیکم جدا شدن

من فقط گفتم این مدل ازدواج ها درست نیست

دوستانه بهت میگم انقدر گارد گرفتن در مقابل نظرات بقیه فقط به خاطر نداشتن اعتماد به نفس و احساس کمبود درونی هست