2777
2789
عنوان

چرا مجرد ها فکر میکنن کسایی که جدا شد حقشونو خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2655 بازدید | 267 پست
نه گلم مطلقه بودن بد نیست و من مطلقه با مجرد و مطلقه با مطلقه زیاد دیدم پس چرا کسی به مرد مطلقه نمیگ ...

اصن مگه زن مجرد به مرد مطلقه میدن؟ شما همین سایت رو ببین چقدر گارد نسبت بهش هست

درصورتی زن مطلقه و پسر مجرد خیلیم خوب میپسندن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما کاملا دوتا موضوعی که صد و هشتاد درجه با هم فرق دارنو به هم ربط دادی🤣

ازنظر من دختریاپسری که روابط قبل ازدواج داشته با کسی که طلاق گرفته فرقی نداره .نظر من اینه وبرای خودم اجراش میکنم کاری به شماندارم

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄
بستگی داره طرفت چجور ادمی باشه همسر شما برای قبلی هم که مجرد بوده و ازدواج کرده شاید مقصر بوده که جد ...

توی طلاق همیشه میگن دو طرف کوتاهی کردن یا مقصرن من خیلی تحقیق کرده بودم حتی با زن قبلیشم صحبت کرده بودیم ولی زیر سقف میری همه چی عوض میشه

کلا یه سریا فکر میکنن بابت مجرد بودن، زیبا بودن، خانواده خوب داشتن، محجبه بودن و... باید بهشون جایزه ...

بله دقیقا

و به خاطر چیزایی که دارن بارها طعنه زدن و دل شکوندن

خدا هم همه چی خوب رو به یه نفر نمیده

نه گلم مطلقه بودن بد نیست و من مطلقه با مجرد و مطلقه با مطلقه زیاد دیدم پس چرا کسی به مرد مطلقه نمیگ ...

ما الان اصلا نگفتیم حتما خانوم مطلقه آقا مجرد

برعکسش هم اصلا درست نیست

کلا اینکه یه طرف تجربه ی زندگی مشترک داره و اونیکی نداره مشکل ایجاد میکنه

من که نگفتم بده. اصلا نظری درباره مجرد و مطلقه بودن ندادم.

فقط گفتم برام سواله که چرا بعضی از اشخاصی که جدا شدن، مجرد بودن طرف مقابل تو ازدواج دوم رو یه امتیاز میدونن؟ آیا دلیلش اینه که طلاق گرفتن رو بد میدونن؟!!!!

من مجرد بودن شوهرم جدا شده بود بنظرم کار اشتباهیه قدر آدم نمیدونن اذیت میکنن مجرد با مجرد ✅️ طلاق دا ...

اخه معمولا (نه همیشه) مردایی که جدا میشن به درد زندگی نمیخورن، یعنی تو اکثر طلاقا مرد مقصره، ولی معمولا خانمی که جدا میشه از خیلی از دخترای مجرد بهتره

ازدواج مجرد با مطلقه واقعا اشتباهه در اکثر موارد نه بخاطر حرفی که شما زدید خیلیارو از دوست و آشنا دیدم از طرف خود خانواده شوهر چقدر اذیت شدن و طعنه شنیدن

هر خانواده ای با فرهنگ نیست مواظب باشید

توی طلاق همیشه میگن دو طرف کوتاهی کردن یا مقصرن من خیلی تحقیق کرده بودم حتی با زن قبلیشم صحبت کرده ب ...

ولی یه طرف تقصیرش کمتره قطعا

من خودم کمتر مقصر بودم وقتی نامزد قعلیش هم تماس گدفت من واقعیت هایی که برای من اتفاق افتاده بود رو گفتم ولی بنده خدا رفته گفته زورش میاد که اینارو گفته و ازدواج کرد منم براش ارزوی خوشبختی دارم

ازنظر من دختریاپسری که روابط قبل ازدواج داشته با کسی که طلاق گرفته فرقی نداره .نظر من اینه وبرای خود ...

خب لابد شما ازدواج نکردی هنوز که فرق دوستی و ازدواجو که باهم صد و هشتاد درجه فرق داره نمیدونی

اینکه شما تو زندگی شخصی خودت چکار میکنی به ما مربوط نیست

ولی این حرف شما اساسا و کاملا اشتباهه