2777
2789
عنوان

مادرشوهرت

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 60 پست
مجردی حتمامن مادرشوهرمو تا ۷ماه نشناختم و فک کردم ساده و خوبه

تو رفتار ادما میشه فهمید به جزییات توجه نکردی حتما

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂دقیقااگه عقل الان رو داشام با رفتارهای جلسه دوم مادرش دیگهههه ادامه نمیدادمالبته همون موقع هم ...

آخ این التماس ها و اجبار های بیخودی نمیبودن چقدر راحتتر میتونستیم زندگی کنیم و همچنان شادتر

خوش بحالت 7 ماه طول کشید بشناسیش😂

این مادرشوهری که من دارم خدا سر گرگ بیابون نیارره والا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
تو رفتار ادما میشه فهمید به جزییات توجه نکردی حتما

منه بدبخت و چی میگی

شوهرم جلوی مردم خیلی خوبه

تو تنهایی یه عوضی دومی نداره عین مادرعوضیش

بعد مادرشم عین پسرش جلو پسرش بز پیغمبر هستش تو تنهایی مون یه سگ عوضی که هیچکی نمیشناستش

آخ این التماس ها و اجبار های بیخودی نمیبودن چقدر راحتتر میتونستیم زندگی کنیم و همچنان شادتر

دقیقاااا

گفتم مامان پیام بده نه و پیام داد گفتم مادر من زنگ زدن جواب نده جاگه نمیتونی دلیلو نگی چون واضحه دلیل میاره اگه عم جواب دادی دلیلو نگووووو

جواب داد دلیل رو گفت اونام گفتن سو تفاهم شده و.... اصرار اصرار اصرارررررر خانوادمن گفتن عقده ای چقدر حالا یه چیزی پیش اومده اه😐😐😐😐😐😐😐😐😐الانم زیر بار نمیرن خودشون هم مقصر بودن مخصوصااااا مامانم

منه بدبخت و چی میگیشوهرم جلوی مردم خیلی خوبه تو تنهایی یه عوضی دومی نداره عین مادرعوضیشبعد مادرشم عی ...

خدابت صبر بده

نه بابا مادرشوهر من مار هفت خطیه واسه خودش.

وقتی اومد خواستگاری وقتی میخواست بره بشقابی که پذیرایی کرده بودم رو جمع کرد اوایل عقد هم کلی هم قربون صدقم میرفت جلوی بقیه.ولی چند ماه بعد میخواستیم عروسی بگیریم جوری خون به جیگرم کرد تا الان که چندسال گذشته دلم میخواد از دستش زار بزنم.

جلوی بقیه یه تسبیح دست میگیره هی ذکر میگه و همه میگن وای خوش بحالت چه مادرشوهر مومنی داری.چقدر نورانیه...

نمی دونن که چه مار خفت خطیه...

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
نه بابا مادرشوهر من مار هفت خطیه واسه خودش.وقتی اومد خواستگاری وقتی میخواست بره بشقابی که پذیرایی کر ...

اگه دیت قبل ازدواج باش میرفتی کافه من شک ندارم میفهمیدی چجور ادمیه

اگه دیت قبل ازدواج باش میرفتی کافه من شک ندارم میفهمیدی چجور ادمیه

مطمعنم واسه مادرشوهر من جواب نمیداد.

همه که نمیتونن ذات واقعیشون رو یه روزه نشون بدن

متاسفانه مخالفم باهات.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
دقیقاااا گفتم مامان پیام بده نه و پیام داد گفتم مادر من زنگ زدن جواب نده جاگه نمیتونی دلیلو نگی چون ...

خدا لعنت کنه خونواده هایی که افتضاحن ولی خودشونو خوب جلوه میدن

منم قبل عقد دیگه به مدت یه هفته کلا نه پیام نه زنگ نه هیچی گفتم دیگه تموم بابام زنگ زد بیان وسایلاشونو ببرن و نمیخوام عقد کنم باهاش

برگشتن از تهران اومدن خونمون التماس و التماس پشت هم که قول میدیم همه چی درست بشه لطفا فلان نکنید و بهمان نکنید چون میدونستن هیچ خر دیگه ای مثل من پیدا نمیشه زن این پسرشون بشه

مامانمم همش گفت عیبی نداره انقد التماس میکنن قبول کنیم شاید اوکی شدن بابام گفت دخترم من هنوزم راضی نیستم دیگه خواست خودته هرکاری میکنی مثل نفهم ها گفتم باشه قبول کردم التماس ها و حرفاشونو

الان بعد پنج شش ماه که زیر یه سقفیم به غلط کردن افتادم تا الان خواستم برنگردم پیشش مگه ولکنه؟ همش میگه قول میدم اوکی میکنم همه چیو

سه روزم هست باهم حرف نداریم میخوام زنگ بزنم بابام بیاد دنبالم مهریه مو بذارم اجرا و از شرشون خلاص شم

آخه منو چه به شوهر کردن

این که مشکل روانی داشت زن سابقش شش ماه دووم نیاورده بود پیشش

منه اوسکل بلانسبت شما که میشنوید چی تو خودم دیدم که اینارو قبول کردم یکی از یکی سگ تر و روانی ترن

مطمعنم واسه مادرشوهر من جواب نمیداد.همه که نمیتونن ذات واقعیشون رو یه روزه نشون بدنمتاسفانه مخالفم ب ...

ذات واقعی نه،ولی تورفتار میتونستی بفهمی مثلا تو کافه یه چیز عجیب سفارش میدادی یا یه حرف عجیب میزدی عکس العملش جوابت بود