2777
2789
عنوان

زندگیم سر مادرشوهرم داره بهم میخوره کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 75 پست
همه اینارو هم انجام بدم باز میره نزول میکنه بهشون میده چطوری بهت بگم مثلا دیدی نون تو خونه نیست طرف ...

شما ذهنت شرطی شده، هیچ مردی اینجوری که شما فکر میکنی نیست فقط شما توان صبر کردن نداری، میترسی

با زبون خوش و مهربونی و بدون ترس جلو برو. من خودم همه اینا که شما میگید رو تجربه کردم خیلی هم بیشتر ولی بعداز چند سال مداومت جواب داد

خود ننه اش میگه خونتون خوبه بعدم میگن پول پسرمونه منو اصن سر خر فرض میکنن

امتحان کردی یافکرمیکنی جواب نمیده؟

چندباربگومثلافلان فامیلم میخوادبیادخونه مون ولی من به خاطرکوچیک یاقدیمی بودن خونه روم نمیشه دعوتش کنم،یافلان فامیلم که ازلحاظ حقوق شوهراندازه ی ماست ماشینشون راعوض کردن و..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم متاسفانه هیج چاره ای نداری جز اینکه بزنی بیخیالی ... چون این مدل خانواده ها فکر میکنم از خداشونه شما طلاق بگیری...شاید بچه دار شین از نظر خرج نکردن برا اونا اوضاع بهتر بشه... ولی به نظرم هیچ راهی نداری جز بیخیالی

خدا ازشون نگذره

خیلی عاشقشمم اخه خدایی اونم خوبه باهام 😭حیف

چندساله ازدواج کردی .ببین حرف از مادرش نکن بدتر لج میکنه سعی کن بیشتر خودتو با جاریات مقایسه کنی ک ببین چ زندگی ای دارن منم همچین زندگی دارم گیربده خونتونو عوص کنید اینطوری بهونه مادرشوهرتم کن میشه ک اره شما قرص ندارین.وهمینطور پیش نادرشوهرت از بی پولی بنال

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
امتحان کردی یافکرمیکنی جواب نمیده؟چندباربگومثلافلان فامیلم میخوادبیادخونه مون ولی من به خاطرکوچیک یا ...

بله بارها گفتم میگن درکش کن تو مثل بقیه عروسهامون نشو بچه هامونو بدهکار کردن و ...

چندساله ازدواج کردی .ببین حرف از مادرش نکن بدتر لج میکنه سعی کن بیشتر خودتو با جاریات مقایسه کنی ک ب ...

من دیگه طاقت ندارم جلو روش به مادرش فحشم دادم که برای اولین بار کارمون به کتک کاری رسید

کاری به بقیه اش ندارم. وسیله صد میلیونی میخره اونوقت وضعتون بد نیست😐

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

ببین فک کنم فرق تو و مامانش اینه اون با مظلوم نمایی پول میگیره تو با قلدری

شوهرت عذاب وجدان مامانشو داره

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بله بارها گفتم میگن درکش کن تو مثل بقیه عروسهامون نشو بچه هامونو بدهکار کردن و ...

خب جواب بده، وقتی میگه کارشون اشتباهه بگواتفاقاکارخوبی کردن، آدم تاقرض نکنه به جایی نمیرسه والان مثل دوره ی شمانیست که یه حقوق کفاف زندگی دوتاخانواده رابده و...

بایداینقدربگی تایامتوجه بشه کارش اشتباهه یاازت بدش بیادودیگه نخوادپول بگیره