2777
2789
عنوان

زندگیم سر مادرشوهرم داره بهم میخوره کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 75 پست

گلم چرا برای همسرت خرج بتراشی جواب نمیده؟

اگر درامد همسرت زیاده مثلا ماهی ۴۰۰ ۵۰۰ میلیون خب بزار به مادرش هم کمک کنه، اگر نه کمه پس خرج بتراش براش یواشکی هم برای خودت طلا پس انداز کن همسرت نفهمه، شما چون میترسی خرج کنی میگی حتی شده نزول میکنه برای مادرش خرج میکنه، اگر دو سه ماه دستش خالی بشه قرض کنه یه فکر اساسی برای زندگیش میکنه، شاید هم شما بلد نیستی خرج کردن ماهی ۵ تومن ۱۰ تومن خرج میکنی فکر میکنی خرج تراشیدی و جواب نداد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعوا مشاوره هرچی لازمه انجام بده درست شد شد

نشد دیگ راهشو خودت میدونی ادمی عوض نشه بچه بیاری تهش همینه و پابند بچم میشی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
مادر شوهرت با این پسرش راحته و دوستش داره چون به قول خودت هر کاری براش انجام میده حالا اینکه مادرشوه ...

اتفاقا یه پسر دیگشو بیشتر دوست داره همیشه با این دعوا میکنه هوای داداشتو داشته باش منتها تنها پسری که لوسش میکنه شوهر گاو منه

بعدم جاری هام اصلا مادرشوهرو ادم حساب نمیکنن براشون مهم نیست صدبار جلوشون کادو دادیم ولی از پولشون به هیشکی نمیدن چه برسه مادرشوهر

تازه ازش اش و سبزی و ترشیم میگیرن😂

گلم چرا برای همسرت خرج بتراشی جواب نمیده؟اگر درامد همسرت زیاده مثلا ماهی ۴۰۰ ۵۰۰ میلیون خب بزار به م ...

عزیزم نمیده بهم وگرنه بلدم خرج کنم نهایت پنج بده دیگه نمیده تا اخر ماه مگر اینکه خرج دکتر و چیز لازم پیش بیاد

بعدم درامدش کلا ماهی ۸۰چون خونه داریم این راااحت بیس سی تومن رو اونجا خرجشون میکنه

مستقیم بامادرشوهرت حرف بزنی فایده نداره؟مثلابگی دوست دارم خونه راعوض کنیم ولی پسرتون پولاشوجمع نمیکن ...

خود ننه اش میگه خونتون خوبه

بعدم میگن پول پسرمونه منو اصن سر خر فرض میکنن

عزیزم نمیده بهم وگرنه بلدم خرج کنم نهایت پنج بده دیگه نمیده تا اخر ماه مگر اینکه خرج دکتر و چیز لازم ...

صبر و سیاست داشته باش، یهو نگو ۵ تومن رو بکن ۲۰ تومن، این ماه مثلل مهمونی دعوتی اول برو لباس خوب بگیر، بعد گریه کن بگو پولم برای آرایشگاه تموم شد پول بگیر، ۲۰ روز بعد بگو پوستم جوش سر سیاه داره میخام برم دکتر و فیشال و... پول بگیر، شاید نده ولی صبر کن دو سه ماه پیله کن میده و این میشه روتین و هرماه پول فیشال رو بگیر، از الان غم یلدا رو بگیر بگو پولم برای لباس کمه همه خوب میپوشن همه میرن آتلیه و... یهو نمیشه ها یکی دو سال طول میکشه

شوهر منم خاهراش همین مدلی آویزون بودن دیگ من خودم رفت و آمدم باشون قطع کردم... کلا هم مسافرتی یا جایی بخاییم بریم خاهراش اگ بخانه آویزون ما بشن من نمیرم شوهرمم عصبانی خورد میشه کنسل میشه همه چی.. منک اونارو ب ندیدن گرفتم.. البته مادر نداره خاهرم اونقدر مهم نی

صبر و سیاست داشته باش، یهو نگو ۵ تومن رو بکن ۲۰ تومن، این ماه مثلل مهمونی دعوتی اول برو لباس خوب بگی ...

همه اینارو هم انجام بدم باز میره نزول میکنه بهشون میده

چطوری بهت بگم مثلا دیدی نون تو خونه نیست طرف مجبوره میره میخره با هر سختی

اینم خرج مادرش براش اول حساب میشه هر طوری باشه میده

حالا خداییش من نمیگم نده ولی میگم همه باید همکاری کنید نه فقط ما