2777
2789
عنوان

چقدر مادر شدن خوبهههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 27 پست

منم خواب دیدم مامانم رفته گلزار شهدا منم با دمپای بزرگ داداشم رفتم اونجا میدویدم بعد که تموم شد دیدم دم در دارن غذا ها میزارن ماشین که بعد پخش کنن برنج هم داخل پلاستیک بود وقتی برگشتم دیدم دوستم پیام داده بعد من براش نوشتم خدا که صدای من نمشنوه تو برام دها من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خواب دیدم مامانم رفته گلزار شهدا منم با دمپای بزرگ داداشم رفتم اونجا میدویدم بعد که تموم شد دیدم ...

عزیزمممم چه خواب عجیبی

به نظرم اگه اعتقاد داری تعبیرشو بخون

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

این خواب خوش برای شما مجرداس

من متاهل بهش میگم کابوسی هولناک 🤣🤣🤣🤣

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

همیشه خوابم تعبیر میشه ولی خب مشخص نیست تعبیرش چیه

بزن چت جی پی تی خیلی دقیقه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

این خواب خوش برای شما مجرداس من متاهل بهش میگم کابوسی هولناک 🤣🤣🤣🤣

عزیزممممم😂😂😂

عزیزممممم😂😂😂

به خدا یه شب خواب دیدم پسرزاییدم

تو خواب انقدر گریه کردم و ترسیدم و حالم بد شده بود

همسرم بیدارم کرد هی میگفت خواب دیدی . من میگفتم دروغ نگو ببرش از خونه . من نبینمش

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

فکر کنم مزدوج میشی

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

مادر شدن بدترین چیز در دنیاست فقط از دور و تو خپاب خوبه همین الان بیست و چهار ساعت نخوابیدم بچه هجده ...

عزیزم خسته نباشی نینیتو بده بچلونم بخورمش 😋

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

به خدا یه شب خواب دیدم پسرزاییدم تو خواب انقدر گریه کردم و ترسیدم و حالم بد شده بود همسرم بیدارم کرد ...

چراااا آخه🥲😂