2777
2789
عنوان

جای من بودید طلا میفروختید 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 40 پست

بنظرم ماشین یا جهیزیه یکیش از بابات بگیر تو هم از اون زندگی سهمی داری نمیشه که همه رو خودت بخری پس پدر اون وسط چکاره ست فقط نقش بچه ساختن داشت؟

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بااین شرایط بالارفتن قیمت طلامن بودم طلانگه میداشتم ،اگه قصدازدواج به این زودی نداری حداقل تاچندماه ...

نه فعلا خبری از شخص خاصی نیست 😆 قصدمم برای فروش مثلا توی تابستون بود

چون میدونم تا نزدیک ۲۰ یا بیشتر طلا میره بالا

ولی خب از طرفی قیمت ماشین لامصبم میرا بالا دیگه! نمیشینه نگامون نمیکنه که 🫠

ماه قبلی داداشم گفت ارزون ترین ماشین سایپا دیگه شده ۷۰۰ تومن

دیروز میگفت کویینگ شده ۸۰۰!!! طلا میره بالا، کنارش ماشینم ماهی صد میره روش 🙂↕️

آفرین به تو دختر مستقل .به نظرم فعلا ماشین نخر جوونی و و پرانرژی از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنید ا ...

به خاطر تنظیمات گوشیم و اصلاح خودکار دوبار ویرایش کردم الان بخونش حداقل دلم نسوزه 😄

اره بابابا ماشین داداشمم گاهی میشینم. یعنی تقریبا مسلطم به درون شهری

ماشین بگیر اگر نیاز بود اون موقع ماشین رو میفروشی و ان شاء الله ریز ریز هم که شده دوباره پس انداز کن در ضمن با ۴۰۰/۵۰۰هم میتونی ماشین تمیز پیدا کنی

اخه وام و باید پول بخوابونیمن تموم پولامو طلا گرفتممجموعا ۷۰ تومن داشتم که همین جند روز پیش اونم رفت ...

طلانفروش شوهرم میگه آدم بااسنپ یگبره اینوراونور به صرفه تره تاماشین داشتن بچه نداری ک خ. دای وخودت انقد سخته این ور اون و رفتن؟ شغلت چیه

اخه وام و باید پول بخوابونیمن تموم پولامو طلا گرفتممجموعا ۷۰ تومن داشتم که همین جند روز پیش اونم رفت ...

طلانفروش شوهرم میگه آدم بااسنپ یگبره اینوراونور به صرفه تره تاماشین داشتن بچه نداری ک خ. دای وخودت انقد سخته این ور اون و رفتن؟ شغلت چیه

افرین دخترزرنگ سعی کن ازین ببعدهم فکر اقتصادی داشتی باشی و هدفت خریدن ی اپارتنان باشه .الان هرجای شهر بخای بری با اسنپ میری ولی ماشین خرجش گرون درمیاد خرابی و بیمه هم داره

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
منم تو همین شرایطم ولی فرق من اینه بابام کلا پول نداره میترسم ماشین بخرم و بعدش موقعیت ازدواج پیش بی ...

منم بابام یه بازنشستهی فرهنگیه سادس

اگه وضعیتت اینطوریه اصلا نفروش عزیزم

فقط جمع کن

تا میتونی جمع کن

هر وقتم کسی برای ازدواج اومد جلو، شرط کن یه بخش کار و دستش بگیره و کلا وظیفهیتو نشه لوازم و بگیری!

همون کاری که من میکنم. به طرفم مستقیم میگم من مثل دخترای دیگه قرار نیست خونوادم لوازم زندگیمو بدن. خودم دارم تلاش میکنم و پس در نهایت من یه فرقی با اونا دارم. پس توعم باید یه بخش کار و دستت بگیری و توعم کنار من کمک کنی و لوازم و تهیه کنی.

تا میتونی هم یه جوری وانمود کن که به خواست خودت داری این کار و میکنی، نه از روی نداشتن خونوادت. وانمود کن اونا بهترین و میخواستن برات تهیه کنن و خودت نخواستی و خودت دوست داشتی حتی کم، با تلاش خودت تهیهش کنی. 😘

اونجوری زندگی کن که لذتشو ببری ، تو که شاغلی و الان هم لوازم خونه قسطی تا دلت بخواد وجود داره ، ماشی ...

دقیقا داداشم میگه دل نبند به طلاهات که رشد کنه

همون طور که طلا رشد میکنه، ماشین لامصبم رشد میکنه

نمیشینه نگامون نمیکنه که

از بانکی که حقوق میگیری میشه وام بگیری

اگر ماشین نیاز نداری فکر وام باش و باهاش طلا بخر جمع کن وقتی پولت به ماشین خوب رسید بده ماشین

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ