2777
2789
عنوان

مجردی آرامش بیشتری داشتید یا متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 41 پست

اگر زنی تا میره خونه شوهرش ، سریع باردار نشه ، اگر زنی جفتش رو درست انتخاب کرده باشه ، وقتی ازدواج کنه تازه متوجه میشه آرامش یعنی چی.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجردی امنی داشتم

35 ازدواج کردم

متاهلی آرامشش قابل وصف نیست

من ازدواج نمیکردم چون دوست داشتم آدم مستقلی باشم، پیشرفت کنم رو پای خودم بایستم و ...

دریغ از اینکه با ازدواج همه اینا صدها برابر میسر می شد و عمرم حروم شد

یار خوب تمام ماجراست

اگه رفیق و همراهت باشه ره صدساله رو یک شبه میری

و آرامش متاهل و استقلالی که به دست میاری قابل وصف با استقلال مجردی نیست

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

عزیزمم.چ حس بدی..چقد زود ازدواج کردین:(

فدات شم اصلا خودمم خبر نداشتم شوهرمه🥺یه ذره بچه اونم تو اون دوران که تا ۱۶عقلت مث بچه ها بود من تو اتاق بازی میکردم خواهرام بدو بدو چادر سفید سرم کردن گفتن بلند بگو بله حتی قندم رو سر ما نسابیدن از ماه بعدش گفتن این شوهرته برو

می خوام حس ششم ام رو امتحان نکم . 35 سالته

۳۱😁

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

دخترعموم نزدیک ۴۰سالشه مجرد مونده . نه ک خواستگارم نداشته باشه ها نه کلی داشت چون از ۲۰سالگی دستش تو جیب خودش بود دلش نمیومد استقلالش رو با ازدواج از بین ببره و هرکی اومد یه بهونه اورد و ردش کرد. با اینکه ۴۰سالشه ببینی انگار ۳۰ساله ست از بس ب خودش میرسه . مسافرت خارجی میره سالی دوبار .بهترین گوشی تا میاد میخره.بهترین ماشین .خلاصه مجردی رو بشرطی اینجوری باشه دوست دارم.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
😁 ای .حس ام 4 سال عقبه

😅😅😅

حدودشو گفتی 😉

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
فدات شم اصلا خودمم خبر نداشتم شوهرمه🥺یه ذره بچه اونم تو اون دوران که تا ۱۶عقلت مث بچه ها بود من تو ...

واقعا سخته سنتون خیلی خیلی کم بوده

اصلا حس مجرد بودنو تجربه نکردین ، و خیلی چیزای دیگه رو

بمیرم برات🥲🥺

شوهرت چند سال ازت بزرگتره؟

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

واقعا سخته سنتون خیلی خیلی کم بودهاصلا حس مجرد بودنو تجربه نکردین ، و خیلی چیزای دیگه روبمیرم برات🥲 ...

خدا نکنه عزیزم شوهرم ۱۰سال بزرگ تره اون زمان ۲۳ سالش بود 🥲هیچ وقت نتونسته بودم از ته دل توروی مادر وایسم و بهش بگم ازش متنفرم هیچ وقت یه روز که شدیدا همسرم بهم زربه زد رفتم خونه مادرم من هیچی نگفتم ولی یک دفعه مادرم به همسرم گفت این عقل نداره یه چیزی میگه اونجا خون جلویه چشممو گرفت حمله کردم فقط بزنمش من و گرفتن ولی کلی حرف تو دلم موند رو زدم بهش گفتم لعنت بهت تغصیر توی روزگارم و سیاه کردی انقدر بهش گفتم چیا سرم اومده که مادرم ۱۰روز توخونه افتاد و افسرده شد اخرشم فوت کرد چون بهش چیزی نمیگفتم میگفت من مقصرم در صورتی که همه بلاهارو سرم اورد مادرم