2777
2789
عنوان

مجردی آرامش بیشتری داشتید یا متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 41 پست
خدا نکنه عزیزم شوهرم ۱۰سال بزرگ تره اون زمان ۲۳ سالش بود 🥲هیچ وقت نتونسته بودم از ته دل توروی مادر ...

الهی بگردم🥲

خدابیامرزه مادرتو

ولی هر بلایی سربچه میاد بخاطر بی فکریه خانوادس..

ولی باید گلایه میکردی و حرف میزدی حق داشتی.

همسرتو دوسداری؟بچه داری؟الان چن سالته؟

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم هر قسمت زندگی رنج خودشو داره ، من ۲۲ ازدواج کردم

متاهلی خیلی شیرین تره ولی مسئولیت و غمش زیاده

راستش بنظرم هیچ دوره ای آرامش نداشتم همیشه چیزایی بودن که آرامشمو گرفتن

الهی بگردم🥲خدابیامرزه مادرتوولی هر بلایی سربچه میاد بخاطر بی فکریه خانوادس..ولی باید گلایه میکردی و ...

دوتا بچه دارم دخترم ۱۳ پسرم ۱۰....همسرم و دوست دارم ولی عاشقش نیستم دوست داشتن یه چیز طبیعیه بعد چندسال زندگی خودم ۲۸سالمه ...خدا رفتگان شمارم بیامرزه اره نمیگفتم غم باد میکردم هر بلایی سرم اومد همش تقصیر مادرمه

هردو تاش خوب بودن در کل هم از خانواده م راضی ام هم از همسرم

ولی خونه خود آدم یه چیز دیگه ست ، اختیار همه چی با توعه ، من چون آدم تنبلی ام الان که تا ۱ ظهر میخوابم و کسی بهم گیر نمیده خیلی میچسبه 😂😂😂 لباسهایی که دوست دارم میپوشم هر غذایی دوست داشتم میذارم

۲۶ سالگی ازدواج کردم به نظرم ۲۸ بهترین سن برای ازدواج

تومنی یا من توام💔😢

تو هم ۱۳ بودی .....الهی دشمنم هم به من نره عزیزم خدا نکنه تو مثل من شی چیزی نمیدونی و گفتنش هم باعث میشه به زندگی خودت امید وار بشی ولی تا همین جا بگم من دیگه سلامتیم و از دست دادم چیزی برای از دست دادن ندارم

امیدت ب خداباشه عزیزم خدابرات جبران کنه نازنینم 😢😢😢😢

ممنون عزیزم من تنها امیدم خدایه پس چرا هنوز نفس میکشم چون میدونم هست 🥲میدونم اون دنیا در بهشتش به روم بازه و میرم پیش پدرم خیلی سخته تحمل ولی خواب دیگه باید صبر کنیم ببینیم خود خدا چی میخواد ....الانم زیاد بد نیست خوبه ولی گذشتم دیگه موندنی شد

مجردی دغدغه های کمتری داشتم و دنیای کوچولو تر و دخترونه تری

متاهلی مسئولیت بیشتری دارم و قاعدتاً درگیری فکری بیشتری

اما با این وجود متاهلی رو انتخاب میکنم و وجود همسرم

•یک خانومِ مینیمالیستِ شیک☁️🤍