2777
2789
عنوان

ازدست مادرم می‌خوام برم جایی ک گم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 95 پست

زنگ بزن به یکی از برادرات بش بگو شوهرم ناراضیه ولی روش نمیگه بگه منم چون صاحب خونم روم نمیشه

داداش زنگ بزن به مامان بگو برگرده شهر خودش زشته این همه موندی خونه دخترت

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتش کنه مادرتو ....مادر من فقط دوست داره از دختراش بکنه ...با اینکه پسراش میلیاردرن ...همش برا ...

ببین بشین بگو مامان شوهرم مرده نیاز داره شما هستین روش نمیشه میترسم بیرون خونه سرش جایی گرم بشه اگر دلت برای من میسوزه برید دیگه سر خونه و زندگیتون ،اگر هم روت نمیشه این مدلی بگی بگو تو شهر شما کاری برامون پیش اومده ببرین خونه خودشون یهو بگید کار پیش اومد برگردین

ببین بشین بگو مامان شوهرم مرده نیاز داره شما هستین روش نمیشه میترسم بیرون خونه سرش جایی گرم بشه اگر ...

بابا نمیرن ..میگن اینجا راحتیم بریم اونجا چکار کنیم ...هر ترفندی بکار میبرم همش پای دکترو وسط میکشه

👩‍❤️‍👨
عزیزم چرا میترسی پدر مادری که درک ندارن همون بهتر که قهر کنن. یه چیزی بهشون بگو بربخوره پاشن برن خون ...

عزیزم همش تقصیر مادرمه ....که بابامم کشونده اینجا ....صبح ساعت پنج بیدار میشن صبحانه میخورن ..من بچه کوچک دارم بچه هامو بیدار میکنن .فکرشو بکن تو یه خونه ۶۰متری

👩‍❤️‍👨

چقدر عجیبن 😶🌫️

این چیزیه که خودشون باید بفهمن
به خواهرت بگو بهشون زنگ بزنه بگه بسه دیگه برید خونتون

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
چقدر عجیبن 😶🌫️این چیزیه که خودشون باید بفهمنبه خواهرت بگو بهشون زنگ بزنه بگه بسه دیگه برید خونتون

واااای از مادرم اگه یه ذره بگم چرا سرو صدا میکنی بخدا منو میخوره .جوری قهر میکنه و فحش میده که آدم دلش میخواد خفش کنه

👩‍❤️‍👨