2777
2789
عنوان

ازدست مادرم می‌خوام برم جایی ک گم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 95 پست
نگی تهش صبرت تموم میشه یه دعوای شدید میکنین که باعث دلخوری و ابرو ریزی میشه پس بهتره یه کاری بکنی

میدونی چیه بیشتر از چی غصم میگیره ....مادرم فقط پسراشو دوست داره ....۲۴ساعت باهاشون در مکالمست .قربون صدشون میره ..براشون گریه میکنه و میگه دلم براتون تنگ شده ...آلمان هیچوقت منو دوست نداشته

👩‍❤️‍👨
بخدا به یکی از برادرام گفتم .اونم بهش زنگ زد گفت ...البته یجوری گفت که بهش بر نخوره ...اما بازم نرفت

بازم زنگ بزنن

اینقدر که خسته بشه

به پدرتون بگن ایشون مادرتونو به زور ببرن

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی یه روز باهاش دعوا کردم که بره ،دیدم قهر کرد رفت تو اتاق پرو بست تا شب ....شبم اومد خودش غذا درست ...

مقصر خودتی

هنوزعین بچگیت ازش میترسی

بیرونش کن بعدم قطع ارتباط کن

این بند ناف عفونت کرده رو قطع کن که اینقدر ازتونجوشی و خدای نکرده هزار درد ومرض نگیری

تابودخودتو با عذاب وجدان و قهر کنترل میکرد حالا بچه هاوشوهرتم داره عذاب میده

ترسو نباش بسه دیگه چقدر باج به شغال میدی؟تا چندسالگی؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

میدونی چیه بیشتر از چی غصم میگیره ....مادرم فقط پسراشو دوست داره ....۲۴ساعت باهاشون در مکالمست .قربو ...

چه تحمل و اعصابی داری دختر بگو خونه براتون پیدا میکنم جامون تنگه بگو به داداشام گفتم پول بفرستن بدیم رهن خودم میگردم پیدا میکنم خونمون کوچیکه اعصاب ندارم بلکه فرجی شد

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

والا گفتم ..بنده خدا پدرم هرچی بهش میگه بیا بریم اصصصلا نمیره

حالا چرا لج کرده نمیره خیلی بش خوش میگذره؟؟؟

یه دعوای سوری با شوهرت بکن در حد داد و بیداد اساسی سر یه موضوع الکی مثلا

اونا هم میرن

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
مقصر خودتیهنوزعین بچگیت ازش میترسیبیرونش کن بعدم قطع ارتباط کناین بند ناف عفونت کرده رو قطع کن که ای ...

ببخشیدااا اینجوری میگم .....باورت میشه شوهرم حتی رک و پوستکنده گفت چقدر دلم برای دوتامون تنگ شده دلم برای یک رابطه تنگ شده ....ما سه چهار ماهه دیگه هیچگونه رابطه ای نداشتیم خدا گواهه ....آخه فکرشو بکن خونه به این کوچکی بعدشم سه ماه اینجوری آدم رو سرت آوار بشه

👩‍❤️‍👨

[QUOTE=404050614]عزیزم یه سر برید شهر اونا همه باهم و بذاریدشون و برگردین[/QUOTهزار بار گفتم میگه وااااا منکه هنوز کارامو انجام ندادم ...کارامو نیمه ناتمام بذارم برم

👩‍❤️‍👨

و منی که یک سال و شیش ماهه عروسی کردم و مادر پدرم فقط دوبار اومدن خونمون فقط یه چایی خوردن یک ساعت نشستن رفتن

چقدر شوهرت مظلومه که چیزی نمیگه

الان میفهمم که میگن آدم با مادر خودشم تو یه خونه نمیتونه بمونه چه برسه مادرشوهر یعنی چی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ببخشیدااا اینجوری میگم .....باورت میشه شوهرم حتی رک و پوستکنده گفت چقدر دلم برای دوتامون تنگ شده دلم ...

دیگه طفلی چطوری بگه دلش نمیاد رک بگه به پدرت رک بگو شوهرم ناراحته بروش نمیاره

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

اه اسی عصبیم کردی من برم😢

چه تحمل و اعصابی داری دختر بگو خونه براتون پیدا میکنم جامون تنگه بگو به داداشام گفتم پول بفرستن بدیم ...

هییییییییی خواهر میشه برام دعا کنی ،از شر مادرم خلاص بشم ....بگو چرا خونه ی پسرات نمیری ایقد براشون جون میدی ...الان که دارم تایپ میکنم دخترم خوابیده و مادرم چقدر داره سروصدا میکنه با قابلمه و کتری و قوری

👩‍❤️‍👨
ببخشیدااا اینجوری میگم .....باورت میشه شوهرم حتی رک و پوستکنده گفت چقدر دلم برای دوتامون تنگ شده دلم ...

شما شخصا مسئول این اتاق شکنجه ای میدونی چرا؟چون نسبت به این مادر سمی مهرطلب شدی دست و پا میزنی ببینتت و بغلت کنه از بس فرق گذاشته حاضری خانواده خودتو جلوی پاش سرببری ولی اون یه بار بگه دوستت داره بسه به خودت بیا اشکال از شما نیست اون آلت پرسته چرا تاوانشو بچه های توبدن؟من از بیرون این ماجرارو میبینم بچگیتو خراب کرد نذار زندگی الانتم خراب کنه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟