2777
2789
عنوان

معلم ب بچم تهمت زده چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 68 پست
چه جوری میتونید اینقد خشمگین باشید کلاس سوم واقعا بچن خب شرن ممکنه شوخی ای کنن ک معنیشو نمیدونن،

عزیزم باید به بچه آموزش بدید نه کسی له خودش دست بزنه نه به کسی دست بزنه

اگه اینو شوخی میدونه برا خودش بده اصلا

شما خودتون جای مادر طرف مقابل بودید چه واکنشی نشون میدادید؟

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
اینو شما باید حتما مدرسه میرفتی و برخورد جدی میداشتی

اتفاقا به مدیرشون گفتم

فقط دختره بیش فعال بود و مادرش از معلم های اونجا بود

کار خاصی نکردن

البته غیر از این کارش کارای خطرناک دیگه مثل هل دادن بچه ها از پله زدم بچه ها و فرار کردنش تو حیاط تا مثلا دنبالش کنند و ...

و خیلی اذیت های دیگه هم داشت کلا بیش فعال بود

منم چون مدرسه روبه روی خونمون بود و سال آخر دخترم زیاد درگیر نشدم

دخترم الان کلاس هشتمه ولی خب همیشه می گه آرمیتا محکم میزده رو سینه هامون نکنه به خاطر اون قرینه نیستن و ...

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا چتونه همه شدید معلم اخلاقخودتون یعنی ازین شوخیا نکردید تو مدرسه اصلا چیز عجیبی نیست من با ای ...

تو یکساعت بعدش شرمنده میشی نه اینجوری مطمئنم دختره گفته نکن باز دختر این خانم تکرار کرده وگرنه نمیگفتند جابه جا کنید خجالت بکش این حرکت تعرضه میدونی روان اون دختر چه به همریخته بچه خودت بود اینو میگفتی ؟

معلمان الان اکثرشان عقدهای و بی شعورن فقط مدرک دارند و گرنه شعور پرورش دادن بچه و شاگردانشان ندارند، خب دخترت عمدی هم این کار کرده باشه اون چه غلطی میکنه که نمیتونه با سوادش و شعورش دخترت را قانع کنه، لعنت به همشون

اینو شما باید حتما مدرسه میرفتی و برخورد جدی میداشتی

در کل منظورم اینه که استارتر نباید حق به جانب باشه بالاخره دخترش ناخواسته موجب آزار بقیه شده و صد در صد از کار رو رفتارش هم شاکی بودن بچه ها

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
ای بابا چتونه همه شدید معلم اخلاقخودتون یعنی ازین شوخیا نکردید تو مدرسه اصلا چیز عجیبی نیست من با ای ...

نه عزیزم

حتی به بار نه این شوخی ها کردیم نه باهامون از این شوخی ها شد

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
چیکارکردی

ناظم زنگ زد بهم گفت قصیه رو منم رفتم به پسره کفتم اگه میخاری پسر من اهلش نیس برو با همون اینکار رو انجام بده که دوست داره

گفتم سری بعد تحویلت میدم پلیس تا خودش اددبت کنه

ناظم هم پشت من بود

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

خواهشا قیصر بازی در نیار اتهام و داد بیداد دیگ چیه میرفتی ی معذرت خواهی میکردی ب دخترتم توضیح میدادی کارش زشته

خوبه همکلاسی دخترت نبرده ب پدر مادرش بگه وگرنه اونا میومدن مدرسه آبروی تو رو میبردن

وسط سال بچتو میخوای جابجا کنی که چی بشه کلی از درس جا بمونه افت کنه تازه مدیر گزارشم مینویسه و اون مدرسه میپرسه ازت ک چرا جابجا شدین به سختی ثبت نام میکنه

واقعا تا کردن با مردم الان صبر ایووب میخواد ی معذرت خواهی میکردی بجای اینهمه قشرق

چه جوری میتونید اینقد خشمگین باشید کلاس سوم واقعا بچن خب شرن ممکنه شوخی ای کنن ک معنیشو نمیدونن،

به نظر بیشتر شما خشمگین هستی تا کاربرها

شما رفتی دعوا و سر و صدا و اینجا هم تاپیک زدی و از کار اشتباه دفاع میکنی. این یعنی خشمگین بودن

اینکه شما باور نداری دختر ۹ ساله باید بدونه چه شوخی بی ادبانه هست و چه شوخی مجازه؛ در اصل ماجرا تاثیری نداره

اتفاقا به مدیرشون گفتمفقط دختره بیش فعال بود و مادرش از معلم های اونجا بودکار خاصی نکردن البت ...

آخی عزیزم اون حس بد همیشه همراهش هست دیگه

شما بهش اطمینان بدین که نه همه همینطور هستن

دختر منم ۱۳ سالش هست مثل هم نیستن

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
معلمان الان اکثرشان عقدهای و بی شعورن فقط مدرک دارند و گرنه شعور پرورش دادن بچه و شاگردانشان ندارند، ...

حرفا میزنید!!!

معلم بیاد خودش رو دخالت بده شر درست بکنه برای خودش؟ مثلا بره تذکر بده بگه عزیزم نباید این کار رو بکنی درست نیست. همون والد و مادر شاکی میشه میره مدرسه میگه معلم خیلی غلط کرده به دختر من تذکر داده. موردی بوده باید به خودم میگفت یعنی چی که به دختر من گفته بالای چشمت ابروعه!!!