2777
2789
عنوان

معلم ب بچم تهمت زده چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 68 پست

معلم کاملا حق داشته که واکنش نشون بده خوبه که اولم به خودتون گفته، برخورد شما اما خیلی تند و غیرمنطقی بوده

یعنی چی که بین بعضی پدرمادرا باب شده که هر کاری که نوگل شون انجام بده درسته و همه بااااید تحمل کنن و احدی حتی معلم هم حق نداره بهشون درستشو بگه ؟!؟!

شما با دخترت صحبت کن که دیگه این کارو باکسی نکنه بهش اموزش بده که کار زشتیه

پیش بچه هم احیانا نباید از این شوخیا شه که بره تو مدرسه انجام بده

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

لطفا دیگه پیش دخترت

به همسرت بگو از این کارا نکنه

وبعد به معلم بگو معنیشو نمی دونسته و معذرت خواهی کن

جمعش کن زیاد طول نده تا واسه دخترت سوال نشه چرا بده و کنجکاو مسائل جنسی نکنش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کل منظورم اینه که استارتر نباید حق به جانب باشه بالاخره دخترش ناخواسته موجب آزار بقیه شده ...

آره اینو باید به بچه تذکر بدن که تکرار نکنه

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
چندسالش بود خوبکارب کردی

کلاس ششم

پسر منم یه چوب از درخت چیده بود بدجوری زده بودش ولی ناظم حق رو به پسرم داد

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

ِآچی تومغزاین جماعت میگذره اگربچه به بلوغ حتی نزدیکم بود میشدگفت قصدی داشته بنظرمن فقط یه شوخی ساده بوده درعین حال که پشتشومیگیری ِحالیش کن کارش اشتباه بودهِ آخه بچه کلاس سوم چه حسی میتونه داِِشته باشه احتمال زیادیکی انجام داده تقلیدکرده

تو یکساعت بعدش شرمنده میشی نه اینجوری مطمئنم دختره گفته نکن باز دختر این خانم تکرار کرده وگرنه نمیگف ...

عزیزم داریم راجب یه بچه ۹ ساله حرف میزنیم نه به آدم بزرگسال

تعرض چیه؟

اون بچه هنوز به سن بلوغم نرسیده درکی از مسائل جنسی نداره

انقدر دارک پیش بینی نکنیم

اصلا بعضی از معلما عقده ای و خودشیرینن نمیشه انقدر راحت قضاوت کرد

در هر صورت اون بچه هیچ جنایتی نکرده کافیه با محبت بهش توضیح بدی دیگه تکرار نکنه همین

قبلا مردم حساس نبودن و بچه ها هر چه بادا باد بزرگ میشدن و والدین اصلا نمیپرسیدن بچه هم جرات بازگو کردن نداشت .حتی اگه بعش تعرض میشد.

ولی امروزه هم وضعیت جامعه خیلی خراب هست و هم همه چی تو دسترسه دست درازی به بچه ها زیاد شده و مردم خیلی بیشتر حساس شدن .باید والدین آموزش بدن .درسته کوچیک هست ولی نباید هی بگید شوخی بوده پیش بچه هم بگید این شوخی نیست برای محافظت از خودش

خواهشا قیصر بازی در نیار اتهام و داد بیداد دیگ چیه میرفتی ی معذرت خواهی میکردی ب دخترتم توضیح میدادی ...

اتفاقا مادرش زنگ زد بهن گفت من عذرخواهی کردم و گفتم شوخی بوده بعدش ب دخترم تذکر دادم و تموم شد ولی معلمش میگ دخترت منظور داره

معلمان الان اکثرشان عقدهای و بی شعورن فقط مدرک دارند و گرنه شعور پرورش دادن بچه و شاگردانشان ندارند، ...

معلم اگه بی سواده چطوری این همه دکتر مهندس هرسال پرورش میدن؟؟!!

چ جالب ک معلم 400تا دانش اموزو پرورش بده ولی مادر با این همه ادعا از پس ی بچه برنیاد