2777
2789
عنوان

چند روزیه که شوهرم خیلی تغییر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 69 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین مجبوریییییکم کم. برو کارگری بچتم ببر. برو خونه مردم تمیز کن بچتم ببر. کم کم پول جمع کنمیخوای خل ...

خیلی گفتنش آسونه عمل کردنش سخته میخام ببینم راضی نمیشه بیاذ بریم توافقی خیلی ازش میترسم چند شبه خواب ندارم همش میگم میپره روم خفم میکنه

کاربری دست دو تا دوسته🙏

تو زبون به دهن بگیر یه مدت بهش محبت کن مردا مردن برای محبت و غذای خوب و حتی رابطه خوب

فکر میکنه پارسال بهش خیانت کردم به احتمال زیاد تو خونه شنود هست متوجه نیستم

کاربری دست دو تا دوسته🙏

میدونه جایی نداری بری بدتر ازاون حمایت خونواده نداری یعنی خونه پدرت هم نمیتونی بری بخاطر این داره اینطوری باهات رفتار میکنه ، این رفتارهای که ازش گفتی آدم نرمالی نمیتونه باشه احتمالا به مواد مخدر اونهم از نوع صنعتی و یا قرص مخدر وابستگی داره ، آیا چیزی ازش دیدی یا نه؟

همین اردیبهشت خانوادم گفتن نرو پول وکیل دادم دیگه حمایت اونا ندارم آخه کجا برم

ببین منم شرایط تورو دارم. کتک و اینا نه اما دارم جدا میشم. خونه پدر مادرمم نمیخوام برم. نمیخوام مزاحم شم. یکم طلا دارم میخوام بفروشم. جهازمم میبرم. بچمم ۲ سالشه. دارم میرم سرکار بچمو میذارم یا مهد یا پیش مامانم

میدونه جایی نداری بری بدتر ازاون حمایت خونواده نداری یعنی خونه پدرت هم نمیتونی بری بخاطر این داره ای ...

شکاک و بددله ندیدم مصرف کنه ولی مدام سردرده

کاربری دست دو تا دوسته🙏

ببین منم شرایط تورو دارم. کتک و اینا نه اما دارم جدا میشم. خونه پدر مادرمم نمیخوام برم. نمیخوام مزاح ...

شوهرت رو چجوری راضی کردی که وسیله هاتو ببری؟

کاربری دست دو تا دوسته🙏