2777
2789
عنوان

توروخدا انقد به پدر مادرا حس ناکافی بودن ندید

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 71 پست

یه عده چه حرفا خنده داری میزنن

تو شرایط خوب بچه اوردین حالا اینطور شده؟؟؟؟

تو این مملکت کی شرایط خوب بوده که حالا بد شده باشه؟

ما این همه سال تحریمیم و در حال پسرفت

با این حرفا خودتونو توجیه میکنید ولی میبینید که بازم جواب نمیده

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

آخه مشکل همینه نرخ پایین بچه دار شدن به خاطر اوناییه که اتفاقا هم وضعیت اقتصادی بهتری دارن و هم آگاه ...

دقیقا هزارمورد دیگه هست که برای بچه ها بده

یا هزار ایتم وجودداره که برای بچه ها مفیده

همه رو گذاشتن کنار فقط به همبازی میپردازن

له قول شما چون راحت تره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته سن زیر ۱۸ سال که فقط مختص درس خوندنه فرزندانه و کاری ازشون ساخته نیست،جز درک والدین و قناعت شو ...

همون زیر ۱۸سال میدونی چقدر هزینه تحصیل،فقط تحصیل نه کشف و کار کردن رو استعدادهای دیگه مثل هنر یا ورزش،چقدر میشه؟تو جامعه ما که قیمت ها و دلار و طلا روزانه نرخ عوض میکنن با این فکر که ۱۸ به بعد بچه با خودشه بره زندگیش بسازه فقط زندگی اون بچه پر از سختی و نرسیدن میشه...

انرژی منفیشون بخاطر نوع تاپیکاشونه؟ منم گفتم دیگه عموانارو نمیخونم خیلی بده. نمیدونم انگار خودآزاری ...

بله کلا جو منفی که تو فضای مجازی وجود داره ذهن آدمو درگیر میکنه به مرور افسردگی و نا امیدی میاره حتی گاهی به چشمت میبینی تو واقعیت اون چیزی نیست ک تو مجازی میگن ولی باز هم مجازی برات قابل باورتر از چشم خودت میشه یه جور هیپنوتیزم مجازی

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درسته سن زیر ۱۸ سال که فقط مختص درس خوندنه فرزندانه و کاری ازشون ساخته نیست،جز درک والدین و قناعت شو ...

برای همین سن ازدواج بالارفته

تادرس میخونن و سربازی بعد میرن دنبال کار

فقط خرج خودشون در میاد به پس انداز نمیرسه که بتونن ازدواج کنن

از طرفی خانواده هم واقعا نمیتونن خیلی هزینه کنن

همه جوونا موندن وسط

بزه کاری زیاد شده

خداحفطش کنهدختر منم همینطورهکلا نمیخواد بچه دیگه ای باشهتک فرزندی دوست داره

مرسی گلم

به هم چنین ❤️

بچه های تک خیلی مستقل تر بار میان

چون وقت بیشتری برای اموزششون گذاشته میشه

تو یه تاپیک دیگه حرف کارای منزل بود

گفتم پسرم ۱۱ سالشه و این کارارو تو خونه کمکم میکنه

واسه اکثریت قفل بود 😅

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
برای همین سن ازدواج بالارفتهتادرس میخونن و سربازی بعد میرن دنبال کارفقط خرج خودشون در میاد به پس اند ...

چون واقعا سخته و ریسکه ازدواج تو شرایط الان

برادرم ۳۳ سالشه .خونه .ماشین.کار خوب داره ولی ازدواج نمیکنه میگه چرا یه دخترو بیارم تو زندگیم و بعد نتونم نیاز هاشو براورده کنم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
یه عده چه حرفا خنده داری میزننتو شرایط خوب بچه اوردین حالا اینطور شده؟؟؟؟تو این مملکت کی شرایط خوب ب ...

این چندیال اخر تورم افتضاح شده

قبلا سالی ده درصد تورم بود

بعد شد ۳۰ درصد

دوسال پیش ۵۰ درصد بود

امسال ۱۲۰ درصد تورمه

پاساژا همه خالی اصلا مشتری نیست

چون توان خرید نیست

مواد عذایی سوپر مارکت ها همه برگشت میخورن به کارخونه

چون فروش نیست و تاریخشون میگدره