تو این مملکت کی شرایط خوب بوده که حالا بد شده باشه؟
ما این همه سال تحریمیم و در حال پسرفت
با این حرفا خودتونو توجیه میکنید ولی میبینید که بازم جواب نمیده
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درسته سن زیر ۱۸ سال که فقط مختص درس خوندنه فرزندانه و کاری ازشون ساخته نیست،جز درک والدین و قناعت شو ...
همون زیر ۱۸سال میدونی چقدر هزینه تحصیل،فقط تحصیل نه کشف و کار کردن رو استعدادهای دیگه مثل هنر یا ورزش،چقدر میشه؟تو جامعه ما که قیمت ها و دلار و طلا روزانه نرخ عوض میکنن با این فکر که ۱۸ به بعد بچه با خودشه بره زندگیش بسازه فقط زندگی اون بچه پر از سختی و نرسیدن میشه...
بله کلا جو منفی که تو فضای مجازی وجود داره ذهن آدمو درگیر میکنه به مرور افسردگی و نا امیدی میاره حتی گاهی به چشمت میبینی تو واقعیت اون چیزی نیست ک تو مجازی میگن ولی باز هم مجازی برات قابل باورتر از چشم خودت میشه یه جور هیپنوتیزم مجازی
گفتم پسرم ۱۱ سالشه و این کارارو تو خونه کمکم میکنه
واسه اکثریت قفل بود 😅
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
برای همین سن ازدواج بالارفتهتادرس میخونن و سربازی بعد میرن دنبال کارفقط خرج خودشون در میاد به پس اند ...
چون واقعا سخته و ریسکه ازدواج تو شرایط الان
برادرم ۳۳ سالشه .خونه .ماشین.کار خوب داره ولی ازدواج نمیکنه میگه چرا یه دخترو بیارم تو زندگیم و بعد نتونم نیاز هاشو براورده کنم
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴