خیلی ها گرفتار این باتلاقنولی راه برگشتی نیستنرخ پایین بچه اوردن خودش گویای همه چیزه
آخه مشکل همینه نرخ پایین بچه دار شدن به خاطر اوناییه که اتفاقا هم وضعیت اقتصادی بهتری دارن و هم آگاهی و درک بالاتر،بیشترین زاد و ولد توی قشر ضعیفه با این توجیه که تنهایی برای بچه ها بده،یعنی از هزاران چیز بد فقط میخوان همین یک آیتم رو برای بچه شون اوکی کنن چون راحت ترین کاره.
کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید من دیگه اون کاربر سابق نمیشم از همتون آتو دارم
هر وقت هم حرفش شده میگه دوست ندارم بچه ی دیگه ای باشه جز من 😑😅
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
ممنون. خدا نگه دار همه بچه ها باشه. یه راهیم برای همه باز کنه... میدونی.. غریزه هست.. اکثر اینا که میگن بچه نیاریم چقدر دارن از خودشون میگذرن... چقدر ماها رویابافی کردیم تو کودکی.. چقدر بچه خیالی داشتیم و بزرگ کردیم. چقدر برای عروسک هامون مادری کردیم..
کاش شرایط خوب بود که مادر شدن برای کسی حسرت نشه..
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
عزیزم تا یه سنی بلاشک با پدر و مادر و این سن تو هر جامعه ای متفاوته ولی قطعا تا ۱۸ با پدر و مادره
درسته سن زیر ۱۸ سال که فقط مختص درس خوندنه فرزندانه و کاری ازشون ساخته نیست،جز درک والدین و قناعت شون.
استارتر از پشتوانه مالی گفتن یعنی مربوط میشه به دوره جوانی فرزندان،خب درسته که اگه پدر و مادر شرایطش رو داشته باشن میتونن فرزندشون رو کمی حمایت کنن ولی بیشتر وظایف برعهده خود فرزنده و باید با تلاش زندگیشو مدیریت کنه و راه ببره
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
نه عزیزم از طرفی تک فرزندا راحت ترن منم پسرمو تنها بزرگ نمیکنم همش کلاس های مختلفه و با دوستاش وقت ...
خداروشکر که راضی هست😄
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
دقیقا مام همینطوریم خدا این یکی بهمون ببخشه ولی دومی من که میگم خیانته:(
کاش خیانت باشه رسما جنایته
ما حتی یه هوای پاک نداریم
اب و برقمون یه خط در میون قطعه
ببین نسل بعد چی میخواد بشه
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
حرفت رو باید با اب طلا نوشتبه نطرم مستقیم مربوط به سطح سواد میشهخانمهای تحصیل کرده آینده نگرتر هستنو ...
ممنون عزیزم 🙏❤️
هم مربوط به بی سوادیه
هم بدترش مربوط به خانواده های پر تنش هم میشه
اکثرا دقت کردم خانواده هایی که زن و شوهر باهم مشکل دارن خانوم بیشتر علاقه به بارداری داره فکر میکنه با بچه زیاد زندگیشو حفظ میکنه