2777
2789
عنوان

توروخدا انقد به پدر مادرا حس ناکافی بودن ندید

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 71 پست
بله کلا جو منفی که تو فضای مجازی وجود داره ذهن آدمو درگیر میکنه به مرور افسردگی و نا امیدی میاره حتی ...

واااا چه بد

من اگه بدا رو نخونم برام خوب بوده نی نی سایت کلا چون آگاهیم کمه دوست صمیمی ندارم فلانناشناسم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر مادر

همین ک محبت داشته باشن

کلامی

لمسی

لبخند بزنن

و بین بچه هاشون فرق نزارن

حق پدر پ مادری رو ب جا اوردن

متاسفانه خیلی پدر مادرها همین چیزهای کوچک رو از بچه هاشون دریغ میکنن

❌❌❌

ماشالله خداحفظش کنه

مرسی فدات شم 🙏❤️

هم چنین دختر گل شما🌹

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
این چندیال اخر تورم افتضاح شدهقبلا سالی ده درصد تورم بودبعد شد ۳۰ درصددوسال پیش ۵۰ درصد بودامسال ۱۲۰ ...

خب تو همین اوضاع داغون مملکت میبینید که چقد خانما در حال زاییدن هستن ۲ تا و ۳ تا میارن

از هم سبقت میگیرن

ربطی به شرایط نداره

اینا عقل ندارن بعد شروع میکنن نالیدن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

بله کلا جو منفی که تو فضای مجازی وجود داره ذهن آدمو درگیر میکنه به مرور افسردگی و نا امیدی میاره حتی ...

اره دقیقا همش این حسومیدن به ادم که چقد نادون بودم بچه دار شدم

خب تو همین اوضاع داغون مملکت میبینید که چقد خانما در حال زاییدن هستن ۲ تا و ۳ تا میارناز هم سبقت م ...

دور برما خداردشکر همه یا یکی دارن یا دوتا .مشکل جدی هم ندارن اصلا

خب تو همین اوضاع داغون مملکت میبینید که چقد خانما در حال زاییدن هستن ۲ تا و ۳ تا میارناز هم سبقت م ...

متاسفانه عقل مهمترین تمایز بین انسان و حیوانه

ولی خیلیا ازش استفاده نمیکنن

طفلی بچه هاشون که کلی حسرت و سختی رو تحمل میکنن

تو گروه مدرسه دختر منم گفتنکه عذا نزارینبچمون میاد خونه میگه میخوام ماشرایطش رو ندارین

چه بد بچه ی خودش رو خجالت زده کرده فقط،تو مدرسه بچه های من مدیر فقط اعلام میکنه اگر خوراکی که خاص هست میدین به بچه برای همکلاسی ها هم بیارین یا اینکه فقط خوراکی معمولی بدین که همه بتونن بخورن مثل لقمه با کیک وکولوچه

برای همین سن ازدواج بالارفتهتادرس میخونن و سربازی بعد میرن دنبال کارفقط خرج خودشون در میاد به پس اند ...

واقعا از اینکه مشکلات اقتصادی و تورم و گرونی زیاد شده نمیشه چشم پوشی کرد،ولی توانایی کار و پیشرفت جوانها بیشتر از سالمندان هست،اصل حرف من اینه خود بچه هامون باید بیشتر تلاش کنن،و پدر و مادر ها هم تا جایی که بتونن حمایت میکنن ولی توقع بیجا هم نمیشه ازشون داشت واقعا

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)