2777
2789

من دوتا بچه دارم باحرفتون موافقم که میگید بچه واقعا پشتوانه مالی وغیره میخواد. ولی انقد پدر مادرا تواین زمونه تلاش میکنن وهمه سعیشونو میکنن کمم نزارن برابچه. با کوچکترین اشتباه متهم میشن.به خدا من هرشب باعذاب وجدان میخوابم

اگه قرار باشه تمام کارهای فرزند با پدرو مادرش باشه پس وظیفه ی فرزند چی میشه؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی تو باتلاق بچه دار شدن اشتباه بود خودمم بچه میخواستم ولی دیگه نمیخوام

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

الهی بمیرم غصه نخور.دیگه زمونه باید شنید چون زمونه عوض شده مثل قدیم نیست که احترام بزرگترا رعایت بشه

هزار و یه مشکل که پدر و مادر میکشن

بچه هام میکشن چون دنیا پر زرق و برق شده اوناهم میخوان

تقصیرم ندارن دله واقعا

اگه قرار باشه تمام کارهای فرزند با پدرو مادرش باشه پس وظیفه ی فرزند چی میشه؟

عزیزم تا یه سنی بلاشک با پدر و مادر و این سن تو هر جامعه ای متفاوته ولی قطعا تا ۱۸ با پدر و مادره

حالا شما یا دیگران بچه آوردن و کاری نمیشه کرد انشاالله خدا حفظشون کنه،اما بد نیست آگاهی بره بالا شرایط مشخصه بی پولی و فقر واسه دو نفر بزرگسال شاید قابل تحمل باشه اما برای یک بچه نیست.

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

خدا بچه هات رو نگه داره. منم دوتا دارم و خب گاهی غصه میخورم که مثلا خوراکی میخوان من میگم نه. گاهی میگم اشتباه کردم به دنیا آوردمشون. الان خب یچه هامون تو حال بچگی خودشونن نمی دونم فردا روز که بزرگ بشن شاید اون ها هم از ما طلبکار باشن😕

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اگر نمیتونی رو افکار و اهدافت مسلط بشی اینجا نیا این سایت برات سمه از بس انرژی منفی داره توش

من خودمم فقط برای جست و جوی مشکلات بارداریم میام گاهی تک و توک چندتا صفحه باز میکنم میبینم اغلب انرژی منفی دارن

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیخواد به خودت استرس وارد کنی همینهایی که میگن بچه نیارین در به در دنبال رل و اکس و چله ان که ازدواج کنن و بعدشم دنبال اقدام و بارداری گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

همه درگیر مسایل مالی هستیم

اتفاقا مادر خوبی هستی که حواست به ارزوها و شرایط بچه هات هست

خیلیا تو شرایط خوب بچه اوردن الان که شرایط سخت شده چاره ای نیست تحمل میکنیم

اما کسانی که نون شب ندارن گیر یک یارانه هستن ولی بازهم میگن بچه بیاریم روزیش میاد

اونها مقصرن و کم میزارن برای یک انسان و روح و روان اون بچه ها بهم بریزه مقصر هستن

وگرنه شما تلاشت رو میکنی تقصیر نداری عزیزم