2777
2789
عنوان

توروخدا انقد به پدر مادرا حس ناکافی بودن ندید

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین مثلا توی گروههای مدرسه انقدر این پیام ها زیاد شده که به بچتون پاستیل ندید گرونه بچه من میخواد ندارم،ساندویچ ندید بوش میپیچه ندارم،میوه ندید گرونه ما نداریم،مغزیجات ندید ما توان نداریم و....خب آخه اون بچه چه گناهی داره؟

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

ماهایی که بچه داریم که خدا واسمون حفظشون کنه ولی کاش از این تایم به بعد اونایی که میخوان اقدام کنن همه جوانبو بسنجن

ادم باید وجدان داشته باشه

من و همسرم عاشق بچه ایم

خونمونم در ارامش کامله و عاشق همیم

شرایط مالیمونم نسبتا خوبه

ولی جرات نداریم برای دومی اقدام کنیم

همش میگیم آیندش چی میشه

ولی بعضیا تو همین سایت همش تاپیک کالابرگ و .... میزنن و بعد میان از فرزند اوری دفاع میکنن

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
میدونی تو باتلاق بچه دار شدن اشتباه بود خودمم بچه میخواستم ولی دیگه نمیخوام

آره خب. موقعی که ما بچه اوردیم واقعا وضعیت این نبود... الان سخت شده.. فکر کن من دختر بزرگم سال نود و پنج دنیا اومد. فامیل هامونم لارج نیستن که بگم کادوی آنچنانی آوردن ولی با همون کادوی اندک میتونستم پنج شش گرم طلا بخرم!!!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ماهایی که بچه داریم که خدا واسمون حفظشون کنه ولی کاش از این تایم به بعد اونایی که میخوان اقدام کنن ه ...

😕چی یگم آخه بچه های تکی هم که خیلی گناه دارن🥲

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خیلی ها گرفتار این باتلاقنولی راه برگشتی نیستنرخ پایین بچه اوردن خودش گویای همه چیزه

دقیقا

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

منم هرشب باخودم میگم

خدا باعثش لعنت کنه ولی تقصیر ما پدر و مادر الآنم هست که پرتوقع بار آوردیم هرچی خواستن دنبال تهیه آش بودیم ولی اشتباه بود چون با بالا رفتن سن توقعات دیگه واقعا عجیب میشه

ببین مثلا توی گروههای مدرسه انقدر این پیام ها زیاد شده که به بچتون پاستیل ندید گرونه بچه من میخواد ن ...

وای چقدر سخته

به همینها بگی بچه نیارید

میخوان بخورنت

فکرشون قدیمیه

بزار اینقدر بیارن که بمیرن

خودشون تو خرج و جهازو عروسی پوست میندازن

ببین مثلا توی گروههای مدرسه انقدر این پیام ها زیاد شده که به بچتون پاستیل ندید گرونه بچه من میخواد ن ...

حالا تاپیک بزن اونایی که ندارن نیارن . میان میخورنت تعدادشون انقدر زیاد هست به هیچ صراطی مستقیم نیستن