2777
2789
عنوان

بچه های ابتدایی تون رو ساعت چند بیدار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 52 پست
۶ونیم بیدار میشیم در آرامش همه ی کارهاشو میکنه صبونه شو کامل میخوره ۷و۲۰ سرویسش میاد

ما یه ربع به هفت بیدار میشیم بازهم قبل رفتن باید بدو بدو کنه. ۷ ونیم میره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من یه روز بیست دیقه مونده به رفتنش بیدارش کردم داشت دیوونه میشد... هی میگفت چرا حواب موندی آخرش ...

منم یبار دیر بیدار شدم ساعت نمیدونم ۷ونیم گمونم.حالا پگه پا میشد.بازیش گرفته بود من و باباش حرصمون گرفته بود.بلند شده بازی میکنه باباش تو خونه دنبالش ک برو دستشویی .تو دستشویی هم اب بازی برای خودش.دیگه فکر کنین حق داشتم خودمو بزنم یا نه.منم باردار.خودم باید با ببرمش هرچند با ماشین

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
ی روزی وقتی مثل من مجرد بودین درباره بچه داشتنتتون چه فکری میکردید

هیچ فکری ،تو این فازا نبودم اصلا

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چه جالبمن کلا میترسم از بچه دار شدن سختی و نگرانیاش

نترس عزیرم.... ترس نداره که فقط وحشتناکه.... وحشتناک ها...... خیلی مسئولیت سنگینیه تجربه و عقل الان رو داشتم بچه دار نمیشدم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
بابام زحمتشو میکشید مامانم افسردگی داشت🥲

آخی عزیزم منم بابام چون زودتر سرکار میرفت خودش اماده میکرد مامانم بلند نمیشد هرچند منم چیزی نمیخوردم میرفتم ولی دخترم ماشاالله صبحا بساط چای نبات و نون داغ و کره عسلش به راهه

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

فک کنم من از همه دیرتر بیدارش میکنم 😄😄هفت و پنج دیقه اینا بیدارش میکنم ،۷ و ۲۰ اینا میزنیم بیرون،هفت و نیم میرسیم

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
منم یبار دیر بیدار شدم ساعت نمیدونم ۷ونیم گمونم.حالا پگه پا میشد.بازیش گرفته بود من و باباش حرصمون ...

وای من که اینجور موقع ها ول میکنم خودمم میرم میخوابم. خودش به دست و پا میافته... کافیه دو بار بگه نمیرم یا مثلا بازی دربیاره واقعا میخوابم ها....😅 اینجور موقع ها زودتر هم آماده میشه

آخی عزیزم منم بابام چون زودتر سرکار میرفت خودش اماده میکرد مامانم بلند نمیشد هرچند منم چیزی نمیخوردم ...

خیلی حس بدی ب بچه دست میده ببینه مامانش زیر پتو خوابه.براهمین من همیشه بیدارمیشم تاحالا پیش نیومده ک شوهرم صبحانه اماده کنه

فک کنم من از همه دیرتر بیدارش میکنم 😄😄هفت و پنج دیقه اینا بیدارش میکنم ،۷ و ۲۰ اینا میزنیم بیرون،ه ...

اره.... باید یه صبحانه در آرامش بخوره. یه لیوان نوشیدنی گرم که معده ش نرم شه. من معمولا یکم دارچین و گلاب تو ابجوش دم میکنم صبح بخوره

وای فقط بعضی مادرا که انقدر زود بیدار میکنن 😂😒 طفلی بچه رو بزارین بخوابه من بیست دقیقه یا یه رب به ...

منم دقیقه ۹۰ بیدار میکنم

۱۰ دقیقه مسیر مدرسشه فک کنم

صبونه نمیخوره متاسفانه

۷ونیم بیدار میشه و یرب به ۸ میره بیرون

ما یه ربع به هفت بیدار میشیم بازهم قبل رفتن باید بدو بدو کنه. ۷ ونیم میره

بعضی بچه ها آروم و یواشترن من پسرم اینطوری بود باصبر زیاد بزرگش کردم الان خوبه ولی دخترم فرزتر و خودساخته تره

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
وای فقط بعضی مادرا که انقدر زود بیدار میکنن 😂😒 طفلی بچه رو بزارین بخوابه من بیست دقیقه یا یه رب به ...

یه ربع هم کمه. یه صبحانه با آرامش بتید بتونه بخوره. یه لیوان نوشیدنی گرم لااقل