وای من یه روز بیست دیقه مونده به رفتنش بیدارش کردم داشت دیوونه میشد... هی میگفت چرا حواب موندی آخرش ...
منم یبار دیر بیدار شدم ساعت نمیدونم ۷ونیم گمونم.حالا پگه پا میشد.بازیش گرفته بود من و باباش حرصمون گرفته بود.بلند شده بازی میکنه باباش تو خونه دنبالش ک برو دستشویی .تو دستشویی هم اب بازی برای خودش.دیگه فکر کنین حق داشتم خودمو بزنم یا نه.منم باردار.خودم باید با ببرمش هرچند با ماشین
فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
ی روزی وقتی مثل من مجرد بودین درباره بچه داشتنتتون چه فکری میکردید
هیچ فکری ،تو این فازا نبودم اصلا
فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
وای فقط بعضی مادرا که انقدر زود بیدار میکنن 😂😒 طفلی بچه رو بزارین بخوابه من بیست دقیقه یا یه رب به رفتن بیدارش میکنم مگه چقدر طول میکشه آماده شدن و یه لقمه صبونه خوردن
فک کنم من از همه دیرتر بیدارش میکنم 😄😄هفت و پنج دیقه اینا بیدارش میکنم ،۷ و ۲۰ اینا میزنیم بیرون،هفت و نیم میرسیم
فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
منم یبار دیر بیدار شدم ساعت نمیدونم ۷ونیم گمونم.حالا پگه پا میشد.بازیش گرفته بود من و باباش حرصمون ...
وای من که اینجور موقع ها ول میکنم خودمم میرم میخوابم. خودش به دست و پا میافته... کافیه دو بار بگه نمیرم یا مثلا بازی دربیاره واقعا میخوابم ها....😅 اینجور موقع ها زودتر هم آماده میشه
هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند