2777
2789
عنوان

خانمهایی که بچتون واکسن پنوموکوک نزده نگران نیستید مثل من

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 87 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم جرا ابنجور میگید وقتی بجه گلوش پر عفونت و چرکه باید بخوره من دخترم با همین حرفا بستری شد عفونت ...

دقیقا یک خانومی رو میشناسم که پسرش روماتیسم قلبی گرفته میگفت چون وقتی سرما میخورده بهش فقط داروی گیاهی میدادم بعد این عفونت ها جمع شده به قلبش آسیب رسونده طفلی بچه هر 20 روز باید پنی سیلین میزد

من ۴ساله که مدرسه میرن اصلا چرک خشک کن ندادم حتی یک بارم ندادم اغلب مریضیها چرک خشک کن بدی بدتر میشه و بدنشون ضعیفترم میشه

ب لطف خدا تا حالا مریضم نشدن یا در حد یکی دو روز زکام بوده فقط

البته سیستم ایمنیشونو بالا بردم

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه کلمه ای افتاده بین ما ایرانیا به اسم چرک خشک کن اولا اون آنتی بیوتیکه نه چرک خشک کن دوما این چیزا ...

عزیزم نمیشه استفاده نکرد که الان امار مرگ بچه ها بالا رفته از همین ویروسا میگن بچه سرماخورد خوب نشد هر دوروز ببرین دکتر ،بعد بشینی چیزی ندی به بچه که خودش خوب میشه

عزیزم نمیشه استفاده نکرد که الان امار مرگ بچه ها بالا رفته از همین ویروسا میگن بچه سرماخورد خوب نشد ...

خدایا چی بگم . هر کسی یه برداشتی داره از حرف من میکنه. ادامه صحبت ها رو بخونید بد نیست عزیزم

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن