2777
2789
عنوان

با لاک ناخن میشه نماز خوند

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین نماز و لاک ربطی به هم ندارن این وضو و لاکه که مربوطن. اگه حین وضو گرفتن لاک داشته باشی اره قبول ...

تیمم نمیتونه،اون برای وقتیه طرف زخم باز داره که آب بهش بخوره باعث عفونت میشه یا نباید آب بهش بخوره،برای شرایط خاصه نه لاک

میشه نماز خوند نمیشه وضو گرفت

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

تیمم نمیتونه،اون برای وقتیه طرف زخم باز داره که آب بهش بخوره باعث عفونت میشه یا نباید آب بهش بخوره،ب ...

وقتی که مانعی باشه و به وقت قضا شدن مهلت کمی مونده باشه و نتونه برطرفش کنه میتونه تیمم کنه.

۱۴۰۴/۷/۲۵

وقتی که مانعی باشه و به وقت قضا شدن مهلت کمی مونده باشه و نتونه برطرفش کنه میتونه تیمم کنه.

تاجاییکه میدونم تیمم برای مواردیع که وضو براش خطرناک باشه مثلا زخمی باشه یا اصلاااا به آب دسترسی نداشته باشه،مانعی که خودت ایجاد کردی جزو موارد خاص نیست،البتع بستگی به مرجعت داره ببینی چی گفته

تاجاییکه میدونم تیمم برای مواردیع که وضو براش خطرناک باشه مثلا زخمی باشه یا اصلاااا به آب دسترسی ندا ...

خب ایشونم وقتی تصمیم گرفتن نماز بخونن که وقتی برای پاک کردنش نیست.

میدونم منطور شما چیه ولی در همچین مواردی تیمم میشه کرد.

البته من رجوع نکرم به نظر مرجع تقلید تصور خودم اینطوره. چون کسی که میخواد نماز بخونه بنظرم خوندنش بهتر از نخوندنشه

۱۴۰۴/۷/۲۵