2777
2789
عنوان

جواب استوری خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 55 پست
میدونی بیشترین دردش اینه ک ما خوشیم و اونو شریک این خوشیانمیکنیمانتظار داره همه مساعل زندگی رو ب ایش ...

خب پس دیگه دلیل اینکارشم که خودت داری میگی پس بیخال باش عزیزم بچسب به زندگیت اصلا خواهرشوهروافکارش و حرفاش و هدفاش برات مهم نباشه...اولاش یکم سخته ولی بعدیمدت میبینی بانادیده گرفتنش چ آرامشی داری

خب پس دیگه دلیل اینکارشم که خودت داری میگی پس بیخال باش عزیزم بچسب به زندگیت اصلا خواهرشوهروافکارش و ...

من خیلی نادیده میگیرمش بیشتر برای همین میسوزه

ولی ازین ببعد هزاران برابر بیشتر از قبل نادیدش میگیرم

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی بیشترین دردش اینه ک ما خوشیم و اونو شریک این خوشیانمیکنیمانتظار داره همه مساعل زندگی رو ب ایش ...

دمت گرم 👍👍

معلومه بد جور ؛ پشتشو به خاک مالیدی؛

از حرصش داره ؛اینجوری میکنه؛ بزار به حال خودش باشه؛ 😅

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
دمت گرم 👍👍معلومه بد جور ؛ پشتشو به خاک مالیدی؛ از حرصش داره ؛اینجوری میکنه؛ بزار به حال خودش باشه؛ ...

منک پاشو بریدیم حتی از کوچیک ترین مساعل ولی در کنارش احترام و حرمت همه رو حفظ کردم و هیچ بی احترامی تا الان نکردم ک بتونه باهاش بتازونه

برای همین مدام ب پسر خوندم زنگ میزنه و سعی میکنه سر دربیاره ک اینجا چخبره پسر خوندمم ک اطلاع درست بهش نمیده باز میسوزه ازینک چرا پسرم از این زندگی بی اطلاعه و خبر درست درمونی براش نداره

میاد استوری میزاره ک بگه نامادری خوب نیس و فلان

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
منک پاشو بریدیم حتی از کوچیک ترین مساعل ولی در کنارش احترام و حرمت همه رو حفظ کردم و هیچ بی احترامی ...

بهترین کار؛ همینه؛

انشاءالله خدا هدایتش کنه؛

یه جا خوندم نوشته بود؛ کسی که شما رو آزار میده؛ براش آرزوی شفا بکنید؛ چون از درون درد و کمبود داره؛؛

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
بهترین کار؛ همینه؛انشاءالله خدا هدایتش کنه؛ یه جا خوندم نوشته بود؛ کسی که شما رو آزار میده؛ براش آرز ...

همه حرفاتونو قبول دارم و ممنون ک جواب دادین

اما خیلی دلم میخواد بهش بفهمونم دلیل بی مادر شدنش خودت بودی انگ ب ملت نزن...

همه حرفاتونو قبول دارم و ممنون ک جواب دادیناما خیلی دلم میخواد بهش بفهمونم دلیل بی مادر شدنش خودت بو ...

خواهش میکنم؛🥰

خودشو به خواب زده. و شما نمیتونید بیدارش کنید.بسپرش به دست روزگار ؛ خودش تنبیه میکنه؛ آدما رو.😊

خواهش میکنم؛🥰خودشو به خواب زده. و شما نمیتونید بیدارش کنید.بسپرش به دست روزگار ؛ خودش تنبیه میکنه؛ ...

تنبیه ک شده در حدی ک دوتا پسر دسته گلش ب چوخ رفتن اما ب روی خودش نمیاره ۵۰ سالشه مدام در ک...ون ببخشید بچه هاس ک ازشون حرف بکشه

با پسر خوندم روزی حداقل ۱۰ با حرف میزنه

بعد از پسرخوندم میپرسم ک عمه چی میگ میگ جز آمار گرفتنمگ حرف دیگ ای هم داره🤣🤣

تنبیه ک شده در حدی ک دوتا پسر دسته گلش ب چوخ رفتن اما ب روی خودش نمیاره ۵۰ سالشه مدام در ک...ون ببخش ...

😂😂😂

😂😂😂

بخدا بچه هم فهمیده چقد پیگیره🤣

خودش از خوشبختی ما کاملا باخبره ب لطف فضولیشچون خیلی تحت فشاره ک ما خوشیم بزور میخواد بکنه توی مغزمو ...

پس دیگه حرفی نمیمونه اصلا ارزش واکنش نشون دادن نداره