2777
2789

با ۲۴ سال سن سرکار نرفتم بخاطر اضطراب شدید. الان با دوستم رفتیم مصاحبه تا وارد محیط شدیم من کل بدنم و صورتم داغ کرد خیس عرق شد صورتم قرمز شد تمام بدن و دستام داشت میلرزید همه تعجب کردن اونجا. یه فرم دادن پر کنیم من دستام خیس عرق بود داشت میلرزید به دوستم گفتم فرمو برام پر کنه. بعدش اومدیم بیرون دوستم گفت چرا اینطوری شدی یهو تو که خوب بودی.. پول تراپی و مشاورم ندارم حداقلل دلم خوش باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اضطراب اجتماعی داری

چت جی پی تی خیلی خوب راهنمایی میکنه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

کتاب از حال بد به حال خوب از دیوبد برنز رو بخون تمریناتش رو قشنگ انجام بده مرتب خوب میشی انشالله تو نیاز به شناخت درمانی داری

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

اخه چرا اینطوری ام😭

من بعد ازدواجم بهتر شدم

جایی بخوام برم اولش اضطراب میگیرم بعدش اوکی میشم

باید بیشتر در معرض این چیزا قرار بگیری ازش فرار نکن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!