2777
2789
اره اینارو هم میگم ولی فکرو خیال ولم ممکنه همه پیج های طلافروشی رو انفالو کردم تا نبینم

انشاالله ک بتونی سریع بخری باورت میشه از این ۶۸ گرم طلا ک دارم فقط یه جفت گوشواره ۱ گرمی ک بچگونه ام هستن استفا ه میکنم؟؟ طلا فقط برا سرمایش دوسدارم

خخخخ شوهرت چقدر بانمکه . من تو اون دنیا ب جرم این همه دروغ جام جهنمه تف ب من واسه مال دنیا روزی ۸ با ...

منم مثل شوهر شمام هر وقت یکی میبینم مثلا زمین خریده طلا خریده سعی میکنم ماهم بخریم یه جورایی حسودیم میشه ولی همسرم میگه بابا ول کن دنیا دوروزه ولی دست خودم نیس

شمام فکر پیشرفتی دیگه پولاشو حروم نمیکنی که اگه کارش سنگین نیس بزار کار کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شوهراشون میگفتن بازم یه چیزی زبونمون دراز بود ولی الان حرفی هم برا گفتن نداریم حلا شما به اسم خو ...

آره خوب شد نگفتن ولی من بازم به شوهرم میگم حالا خوب شد انقد ضرر کردی قبلا با حقوقت میتونستی ماهی چند گرم بخری ولی هر بار گفتم گفتی ول کن حالا خوب شد حقوق الانت اندازه دو گرم طلاست تا آخر ماه هم همیشه کم میاری

اینا رو بهش میگم گاهی

منم هفته پیش داشتم دنبال یه عکس میگشتم تو گوشیم یه دفعه عکسای طلاهامو دیدم غمگین و افسرده شدم حسابی

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

انشاالله ک بتونی سریع بخری باورت میشه از این ۶۸ گرم طلا ک دارم فقط یه جفت گوشواره ۱ گرمی ک بچگونه ام ...

والا منم از اون ۷۰ گرمم فقط یه تک پوش دستم بود منم استفاده نمیکردم ولی عروسی اینا رفتنی مینداختم اینجا باش عکس انگشترمو بفرستم انگشتر بختم بود واقعن دوسش داشتم دلم پیشش مونده

آره خوب شد نگفتن ولی من بازم به شوهرم میگم حالا خوب شد انقد ضرر کردی قبلا با حقوقت میتونستی ماهی چند ...

دیه کاری که شده چی میشه کرد من که نمیتونم چیزی بگم وقتیم شوهرم میگه میگم نه بابا زمین خوبه من راضیم

واقعا چتونه چرا اونایی که طلا داشتین فروختین برا خونه و ماشین پشیمونین یعنی که چی همش میخواهین غصه بخورید دارید لذت خونه دار شدنو میچشید از من ک مستاجرم و طلا هام رو مفت فروختم بشنوید طلااااا برای خرید خونه ماشین اشتباه نیست شما در خدمت مال نباید باشید مال در خدمت شماست گیرم تو هزار گرم طلا جمع کنی خونه نداشته باشی ماشین توی جوانی نداشته باشی جمع کن ارث باشی و پس فردا دعوا سرش باشه بهتره یا لذت زندگیت ببری ؟ اینو از من بشنوید دو روز جوانی رو زندگی کنین پس انداز برای خرج کردنه ن جمع کردن برای موقعی که زندگی نکردی و برای وارث بذاری