2777
2789
بازم شمام باغ خریدین یه خانومی گفت گوسفند خریدیم اونام مردم خیلی ناراحت شدم براش راستی تو دورو اطراف ...

نه پشیمونم خیلی میتونستم تا سال دیگه با کل طلاهام یه خونه باغ بخرم این الان فقط یه سوئیت داره ..

آره اون بنده خدا هم دیدم کامنتشو براش ناراحت شدم نگفت چرا گوسفندا مردن؟

من فقط مامانم میدونه اونم آره گاهی میگه چطور طلاهاتو برداشتی خراب کردی حیف و...بعدش بیشتر بهم میریزم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه پشیمونم خیلی میتونستم تا سال دیگه با کل طلاهام یه خونه باغ بخرم این الان فقط یه سوئیت داره ..آره ...

منم پشیمونم خیلی ولی چاره چیه دیگه منم خودم انقدر به شوهرم زور کروم کفتم بفروش الان دیگه نمیتونم چیززی بگم بازم شما به هیچکی نگفتین وگرنه نثل ما همیشه اعصاب خوردی داشتین اینم شانس مایه دیگه طلا هیچ وقت انقدر گرون نشده بود تو ۸ ماه دوبرابر کشید روش

خخخخخ چیکار کردی ترسید خرید بگو منم اون کارو کنم

از زور بازم ک نمیترسه از تهدید طلاقم نمیترسه چون میدونه با دوبچه هیچکس راهم نمیده...

فقط اینجور میترسونمش با دروغ

مثلا میگم علی میدونستی امروز زنه فلانی(پسر عموش ۸ النگو خریده) اینا سال دیگه خونه میخرن طلا میره بالا

یا الگی میگم زنه فلانی بهم زنگ زد قسمم داد بکسی نگم تا چشم نخورن میگه خونه خریدیم از فلان جا.

اینقدر از این دروغا بهش میگم بنده خدا اندازه کامیون کار میکنه تا ب اونا برسه خخخخ

از زور بازم ک نمیترسه از تهدید طلاقم نمیترسه چون میدونه با دوبچه هیچکس راهم نمیده...فقط اینجور میتر ...

خخخخ خیلی خندیدم دلم شاد شد ولی اون موقع شوهر من میگه به جهنم که خریدن آخرش مرگه دیگه اصلااا براش مهم نیس

منم پشیمونم خیلی ولی چاره چیه دیگه منم خودم انقدر به شوهرم زور کروم کفتم بفروش الان دیگه نمیتونم چیز ...

آره دقیقااااااا یه دفعه منم پیلهههههههه کردم به شوهرم هر چی گفت نگه دار گفتم نه تو خونه دلم میگرفت همینکه فروختم جنگ شد منم از سیاست و خبر و..کلا غافلم اگه میدونستم جنگ میشه اصلا نمیفروختم چون دیگه بعدش مشخص میشد هیچی پایدار نمیشه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خخخخ خیلی خندیدم دلم شاد شد ولی اون موقع شوهر من میگه به جهنم که خریدن آخرش مرگه دیگه اصلااا براش مه ...

مال من رقابت داره بیش از حد بفهمه پسر عموش، پسر همش، پسر داییش زناشون بینی عمل کردن یا طلا خریدن یا هر پیشرفتی کردن اگه شده بره دزدی باید روی اونارو واسم کم کنه.

دردش بیفته ب قلبم

آره دقیقااااااا یه دفعه منم پیلهههههههه کردم به شوهرم هر چی گفت نگه دار گفتم نه تو خونه دلم میگرفت ه ...

اگه شوهراشون میگفتن بازم یه چیزی زبونمون دراز بود ولی الان حرفی هم برا گفتن نداریم حلا شما به اسم خودتون خریدین یاشوهر میگم کاش بتونیم بخریم عکس طلاهامو دارم همش نگاشون میکنم

اگه شوهراشون میگفتن بازم یه چیزی زبونمون دراز بود ولی الان حرفی هم برا گفتن نداریم حلا شما به اسم خو ...

بابا غصه طلا رو نخور اگرم نخریدی مهم نیست مهم اینه بچه هات سالم باشن خوش باشید بقیه عمر هرجور باشه میگذره

مال من رقابت داره بیش از حد بفهمه پسر عموش، پسر همش، پسر داییش زناشون بینی عمل کردن یا طلا خریدن یا ...

وای چه خوب اینجوری من میگم فلانی اینوگکارو کرده میگه گوه خورده کرده ولی شمام زیاد بهش فشار نیار

وای چه خوب اینجوری من میگم فلانی اینوگکارو کرده میگه گوه خورده کرده ولی شمام زیاد بهش فشار نیار

خخخخ شوهرت چقدر بانمکه . من تو اون دنیا ب جرم این همه دروغ جام جهنمه تف ب من واسه مال دنیا روزی ۸ بار شوهرمو سکته خفیف میدم

بابا غصه طلا رو نخور اگرم نخریدی مهم نیست مهم اینه بچه هات سالم باشن خوش باشید بقیه عمر هرجور باشه م ...

اره اینارو هم میگم ولی فکرو خیال ولم ممکنه همه پیج های طلافروشی رو انفالو کردم تا نبینم

اره اینارو هم میگم ولی فکرو خیال ولم ممکنه همه پیج های طلافروشی رو انفالو کردم تا نبینم

انشاالله ک بتونی سریع بخری باورت میشه از این ۶۸ گرم طلا ک دارم فقط یه جفت گوشواره ۱ گرمی ک بچگونه ام هستن استفا ه میکنم؟؟ طلا فقط برا سرمایش دوسدارم