2777
2789
عنوان

پشیمونم ارشد میخونم ولی باز😭😭😭

308 بازدید | 41 پست

ترماولم پارسال کارشناسیم تمومشد بلافاصله ارشد قبول شدم دوتا بچه دارم بااینکه فقط چهارشنبه پنجشنبه کلاس داریم برامعذاب کلاس رفتن انقدر استرسسسسیم من براکارشناسی شب امتحان میخوندم الان هم نمیتونم طول ترم بخونم امتحانا نزدیک انقدر حال روحیم بده هیچی نخوندم فک میکنم خستم از اینک هر سال غصل امتحانا ارامش ندارم

جندوقت پیش کنفرانس داشتم استرس گرفتم شدیددد و گند زدم خیلی بد بود چهارشنبه دوباره کنفرانس دارم یعنی ی جوری حالم بده هاااا استرس دارم شدیدبااینکه خیلییی ذوق داشتم الان حالم بده میگم چکاریه دردسر درست کردم برا خودم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میبینی واقعا نمیتونی انصراف بده

فعلا ترم اولی هزینه اش کمتر میشه زمانت هم هدر نمیره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

ارشد باید واقعا درس بخونی. من کامل در طول هفته رو درس می خوندم. دیگه تموم شد اون دوران دبیرستان که شب امتحان می خوندی واقعا حجم درس ها زیاده و مطالب سنگین هست

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

وای منم متنفر بودم از کنفرانس😂ولی خدارا شکر تموم شدهمش سه ترمه دلتو بزرگ بگیر ترم دو ام با عید و بر ...

میدونی کارشناسی همه دوستام باهم اوکی بودیم هم سن همبودیم شوخی مسخره بازی میکردیمداصندخیلی خوب بود هیچکس کلا گوش نمیداد ک

ولی ارشد همه سنشون بالا اطلاعات درسیشون بالا ببین خانمه هست۵۰سالش ایناست اصن سنشون از استاد بیشتر بعد من استرس میگیرم شدید اعتماد ب نفسمم پایین خیلی حال بدی دارم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
پیام نوری؟؟

نه دولتی

میدونی کارشناسی همه دوستام باهم اوکی بودیم هم سن همبودیم شوخی مسخره بازی میکردیمداصندخیلی خوب بود هی ...

ببین من بین همشون کوچولو ترین بودم اتفاقا با سن بالا ها راحت نر بودم اون همسنام رو مخ بودن

ببین اسی بعد تموم شدنش انقد حس شیرینی داری چون به کار شاق کردی باور کن

ببین اصن وقتی قبول شدم انقدرررر ذوقکردم

ولی الاان ی طوریم

تنبلیم میاد درس بخونم

انکیزم کمه همه سنشونذبالاست اذیت میشم

فشار زیادی رو تحمل میکنی،ولی انشالله به همه آرزوهات برسی و نتیجه اش خوب باشه.درس خوندن با بچه سخت ترین کار دنیاست و شرایط منم مشابه شماست،دیگه باید پذیرفت این وضعیت رو!اگه میتونی شبا قرص کافئین بخور و تا صبح بخون،جواب میده

ببین من بین همشون کوچولو ترین بودم اتفاقا با سن بالا ها راحت نر بودم اون همسنام رو مخ بودن

همسنام اطلاعاتشون مثمنه اونای دیگه خیلی اطلاعات بالایی دارن نمیدونم کاش بتونم کنار بیام با خودم

ببین اصن وقتی قبول شدم انقدرررر ذوقکردم ولی الاان ی طوریم تنبلیم میاد درس بخونم انکیزم کمه همه سنشون ...

اعتماد ب نفست کمه فک میککنی اونا اطلاعاتشون خیلییی بالاس

نه بابا اونا دیر ب فکر درس خوندن افتادن اتفاقا بهترین کارو کردی همه سن پایینا رو میبینن بهشون افرین میگن من25 رفتم ارشد و بخونم باید زودتر میرفتم