2777
2789
عنوان

پشیمونم ارشد میخونم ولی باز😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 43 پست
هر استاد عشقی چارساعت نگهمون میداش ببین بعضی روزا بیس صفحه جزوه مینوشتیم😂😵💫

تو کارشناسی ترم دو اکثرا شاغلین و بچها کلاس نمیان سرکار میرن برا کلاسای جبرانی یا جابه جا کردن مشکل دارن اونوقت توی ارشد استاد همچین کارهایی کنه واقعا عجیبه

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو کارشناسی ترم دو اکثرا شاغلین و بچها کلاس نمیان سرکار میرن برا کلاسای جبرانی یا جابه جا کردن مشکل ...

چون براشون خیلی کلاسشون مهم بود میگفت خودتون شرکت کردین باید تایم و وقتتون ازاد کنین رشتمم حقوق و جزا و جرم بود جذاب بود جای صحبت و مانورررر هم زیاد داشت

نه بابا. اصلا. یعنی یه هفته کامل می نشستم درس می خوندم تا از مباحث کلاس عقب نباشم. بعد مثلا استاد ...

پس چرا استاد گفت راحت تره

شاید اصلا تو ترم نخونی سخت باشه خب کارشناسی ام وقتی نخونی سخته

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

ارشد تعداد روز هایی که باید بروی کلاس کمه حداکثر دو یا سه روز ولی بیشتر دانشگاه ها توی یک روز هم جمع ...

کارشناسی ۳ روز میریم ارشد ک نهایت باشه یکی دو روز بشه

پس چرا استاد گفت راحت ترهشاید اصلا تو ترم نخونی سخت باشه خب کارشناسی ام وقتی نخونی سخته

ادما وقتی یه چیزی تموم کنن بعدش میگن راحت بود😂

ببین من اولش ک قبول شدک میگفتم وای چقد کم دوروز در هفته بقیع روزا بیکاریم بعد رفتم تو دل درس دیدم اون دوروز خیلی زیاده وقت نمبشه بقیه هفته جمعش کنیم

پس چرا استاد گفت راحت ترهشاید اصلا تو ترم نخونی سخت باشه خب کارشناسی ام وقتی نخونی سخته

بعضی استادها حرف مفت می زنند که طرف تشویق کنند ادامه تحصیل بده. طرف وقتی قبول بشه تازه می فهمه تو چه مسیری افتاده و راه برگشت نداره

اخه خودت با عقلت فکر کن ارشد نباید درس هاش در سطح بالاتر و سخت تر باشه؟ نباید دانشجو در لول بالاتری از تلاش برای یادگیری قرار بگیره؟

استاد تو ارشد دیگه نصف فرایند یادگیری رو به عهده خود دانشجو می زاشت

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

بعضی استادها حرف مفت می زنند که طرف تشویق کنند ادامه تحصیل بده. طرف وقتی قبول بشه تازه می فهمه تو چ ...

چی بگم میگفت دکتری که بسیار راحته فقط اوج قضیه دفاع و پایان نامس

چی بگم میگفت دکتری که بسیار راحته فقط اوج قضیه دفاع و پایان نامس

😂😂😂 همون پایان نامه پدر ادم درمیاره.

برای پایان نامه یک سال رفتم و امدم و چقدر کتاب خوندم و اینترنت زیر و رو کردم! شبانه روز از مغزم و فکرم کار کشیدم تا تونستم انجامش بدم!

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

😂😂😂 همون پایان نامه پدر ادم درمیاره. برای پایان نامه یک سال رفتم و امدم و چقدر کتاب خوندم و اینتر ...

راستی شما میدونید فرایند دفاع و پایان نامه دکتری واسه فارق التحصیلی حدودا چقدر زمان میبره یه استاد داشتیم ترم یک رفت بعد گفتن برا کارای فارق التحصیلیش رفت به خودش گفتم فقط گفت میام چقدر طول میکشه برگرده؟

راستی شما میدونید فرایند دفاع و پایان نامه دکتری واسه فارق التحصیلی حدودا چقدر زمان میبره یه استاد د ...

ارشد با دکتری فرق داره. دکتری پایان نامه بیشتر طول می کشه