2777
2789
عنوان

پشیمونم ارشد میخونم ولی باز😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 43 پست
ارشد باید واقعا درس بخونی. من کامل در طول هفته رو درس می خوندم. دیگه تموم شد اون دوران دبیرستان که ...

من شنیدم درسای ارشد و دکتری راحت تره که استادمون میگفت غولش کارشناسیه

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بعد اینهمه کنفرانس تو کارشناسی الان نباید استرس داشته باشی رو اعتماد به نفسم کار کن هرچند حق داری به نسبت افراد روبه روت افراد با سواد تری هستن اما بازم خودش یه تمرین واسه اعتماد به نفسه من خودم با الگو خیلی راحتم یکیو ببینم ب شدت با اعتماد به نفس و مسلط ارائه میده روم کاملا اثر میزاره

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

ببین استاد ن جزوه میداد ن کتاب مسگف پای کلاس فقط حرف میزد ما موظف بودیم همششششو بنویسیم همونام تو امتحان میاورد وحشتناک بود😂

منم ارشد میخونم فکر میکردم مثل کارشناسی میشه تو فرجه ها جمعش کرد ولی الان فهمیدم نمیشه باید کل ترم رو درس خوند به نظرت فقط جزوه هایی که سر کلاس نوشتیم بخونیم پاس میشیم الان چهار روزه فقط دو فصل یکی از کتابا رو تونستم بخونم بس که زیاد و سنگینه خوندن هر کدوم از کتابا یه ماه وقت میخواد

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

ببین استاد ن جزوه میداد ن کتاب مسگف پای کلاس فقط حرف میزد ما موظف بودیم همششششو بنویسیم همونام تو ام ...

دیگه اونش مشکل از استاده😂

نه بابا. اصلا. یعنی یه هفته کامل می نشستم درس می خوندم تا از مباحث کلاس عقب نباشم.

بعد مثلا استاد نصف فصل درس می داد نصف بقیه اش می گفت خودتون بخونید. هفته بعد از فصل بعدی شروع می کرد به درس دادن

تازه یه سری کتاب ها هم انگلیسی بودند هم باید برای خودت ترجمه می کردی هم مطلب می فهمیدی

گاهی اوقات برای اینکه یه قسمت از مطلب درس یاد بگیرم بلند می شدم می رفتم دانشگاه و تو کتابخونه منابع دیگه رو چند ساعت زیر و رو می کردم

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

یه مدت افتاده بود توی سرم یرم ارشد بخونم ولی بعدش منصرف شدم

پوست ادم کنده می شه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!