2777
2789
عنوان

خوشبحالتون که شغل شوهراتون آزاده

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 105 پست
اصلا هبچی هم نفروشن جنسای مغازه روزبروز گرونتر میشه

عزیزم گرون بشه بمونه گوشه مغازه چه نفعی داره؟

اون هم سختی های خودشو داره

مثلا اقلام سوپری یا میوه اینقدر گرون میخرن اگر فروش نره خراب میشه کلی ضرر میکنن

اقلام مصرفی هم درسته فاسد شدنی و خراب شدنی نیست ولی در نظر بگیر گاها 6 ماه، یکسال حتی دوسال تو مغازه میمونه از آخر مجبورن ارزون بدن که فقط رد بشه بره

طرف مثلا الان روسری میخره 200 بعد 6 ماه میفروشه 700 درسته پونصد تومن سوده ولی 6 ماه خواب پول و بی ارزش شدنشو در نظر بگیر اون زمانی که طرف 200 تومن روسری رو خریده 200 تومن مثه 400 تومنِ زمانی که میفروشه بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مغز بیسواد یعنی تو که نمیدونی ما الان تو دوران تورم هستیم نه رکود

پشت تورم رکود هم هست

یکی نتونه جنسای مغازه ش بفروشه مجبوره زیر قیمت خریدش میده که حداقل کمتر ضرر کنه

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

عزیزم وقتی تورم باشه اوضاع خراب باشه مال همه همینه گلم 💁♀️

دوستم مغازه دار بود نتونست از پس اجاره بربیاد چون بچه داره باوجودی ک خانمه رفته دستفروشی میکنه

چهارسال مغازه دار بود

عزیزم همه تو همین منجلاب هستن دیگه

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

من منظورم مغازه دار ها بود که سرمایه دارن

نوشتی شغل آزاد ..نگفتی مغازه دارا ..والله فکر نکن مغازه دار داره سود میکنه ..اگر جنسی رو فروردین خریده و به قیمت الان میفروشه بازم باید به قیمت الان بخره و بازم شاید بفروشه یا نه ..رو گنج نشستیم ما کار آزاد ..آسممون بد در رفته .وگرنه تورم و کوفت و درد و مرض سر ما هم هست .نه بیمه داریم نه حقوق بازنشستگی.به روز نریم سرکار پولی نیست که خرج کنیم .باز دولتی جماعت هم بیمه داره هم بیمه بیکاری هم حقوق بازنشستگی هم میتونه وام بگیره

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

متم نگفتم بازاریا مثل قبلا هستن ولی نسبت به حقوق بگیر ۲۰ تومنی خیلییی جلوترن

نه خیلی هم فرقی ندارن من از هر دو قشر تو نزدیکام هستن تفاوت انچنانی نیست

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

عزیزم گرون بشه بمونه گوشه مغازه چه نفعی داره؟ اون هم سختی های خودشو داره مثلا اقلام سوپری یا میوه ای ...

این اعداد و ببر جا دیگه

الان فامیل ما که مغازه داره داره تو دوبی سیر میونه لابد از نداریشه آره ؟

شوهر من سیم کش ساختمونه .یه کار رو دوسال پیش با نرخ روز اون زمان قرداد بستن .کار خوابیده بود تا امسال مهر ......حالا باید ناز صاحبکار بکشیم که رو مبلغ دستمزد بزارن .

مغازه داران هم سخته براشون جنس رو به قیمت روزم بفروشند فردا بخوان بخرن گرونتر شده...تورم مادر و پدر نداره

❤️