2777
2789
عنوان

خوشبحالتون که شغل شوهراتون آزاده

| مشاهده متن کامل بحث + 2267 بازدید | 105 پست

تازه این شغلای بازاری و ازاد یه مواقعی اصلا فروش ندارن. مثلا ما ماه محرم و صفر فروشمون نزدیک صفره. نوسان درامدی خیلی زیاده و برنامه ریزی رو سخت تر میکنه

چک و اینا هی باید پاس بکنن و...

حس میکنم مردم از شغلای ازاد غول ساختن:(

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مردم باید پول داشته باشن بخرن!فروش اونا هم کم شده بازار خرابهفعلا خوش به حال طلا فروشاست

این حرفت کامل اشتباهه هیچکس انگار بازارش خراب نیست خندم میگیره شوهرم کارمنده میگفت مغازه داره کنارشه اومده بود میگفت بازار خرابه خلاصه بگمت ک رسید ب اونجا ک حالا بازار خرابه سود خالص اوشون 70میلیونه قبلا ک خراب نبوده اوشون 200میلیون فقط چک در ماه داشتن معلوم نیست چند در می اورده

اینجوری خرابشونه مای بدبختم از اول سال تا اخر سال باید با 15میلیون سر کنیم هر روز شوهرم باید حرص بخوره امشب خواب نمیرفت باز بچه مریضه هی باید بریم دکتر الان یکناهه همش یکیمون مریضه بیمه مرده شوریمون سقف داره سقفش تموم شده اینه زندگی یه کارمند

تازه این شغلای بازاری و ازاد یه مواقعی اصلا فروش ندارن. مثلا ما ماه محرم و صفر فروشمون نزدیک صفره. ن ...

والا خواهر شوهرم شوهرش کرکره سازی داره بیا ببین چقدر در ماه درآمد داره

همش هم می ناله

بهش گفتم بیاد جای شوهر من که کارگر کارخانه هی کار کنه جاشچن رو عوض کنن اونم با شیفت شب

عزیزم داریم میبینم دیگه وضع کی بهتره

احتمالا شما دارید یه تعدادی که اقلیت هستن رو میبینین

اینا درصد کمی از بازار هستن باید اکثریتو در نظر گرفت

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

تازه این شغلای بازاری و ازاد یه مواقعی اصلا فروش ندارن. مثلا ما ماه محرم و صفر فروشمون نزدیک صفره. ن ...

دایی من یه نمایندگی کترپیلار و یه نمایندگی اسکچرز بزرگ داره باورت نمیشه روزی نهایتا یه قلم جنس فروش داره چون همه جنساش اورجیناله خیلی گرونه کسی قدرت خرید نداره که بخره همش میگه ای کاش درس خونده بودم معلم شده بودم هم حقوقم ثابت بود هم بازنشستگی داشت لازم نبود تا لب گور حرص بخورم

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بنظرم اونا هم ضرر میکنن از این شرایط

چون دیگه مثل قبل مشتری ندارن فروششون کم میشه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
یکی از اشناهای دور ما از کله گنده های بازار اهنه یعنی اندازه ده تا نسلش پول گذاشته کنار

آره میدونم تو شغل آزاد آهن از همه بهتره فقط مثال زدم، استارتر نمیتونه خوب توضیح بده میگه تو مغازه جنس بمونه به نفع هست چه نفعی مگه میتونه چیزی که قابل خوردن نیست رو بزاره تو سفره

چیش ربط نداره .حقوق بگیر داره با همون حقوق فروردین زندگی میکنه کدوم مغازه دار جنسشو به قیمت فروردین ...

شغل آزاد هم الان میفروشه فردا دوباره میخواد بیاره دو برابر باید پول بده

شکر گدار باش آب باریکه ای دارید

بقیه یه هفته نتونن کار کنن فلج میشن

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️