2777
2789

واتاق دارید ولی خب تقریبا سر وصدا داره خونمون حالا نه زیاد ولی داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سر و صدا هست تو خونه ماهم ولی صبح ها میرن مدرسه اون تایم بیشتر میخونم و بعد از ظهر ها هم دیگه م ...

اره منم دقیقا خواهرم صبح میره مدرسه

دقیقا بگوعصرهاروچه میکنی

اره منم دقیقا خواهرم صبح میره مدرسه دقیقا بگوعصرهاروچه میکنی

اگه اصلا نمیشه عصر ها خوند بزار بعد از اینکه خوابیدن بخون اگر میتونی

یا باهاشون صحبت کن

یا از این گوشگیر ها بخر

خواهرت چند سالشه

اگه اصلا نمیشه عصر ها خوند بزار بعد از اینکه خوابیدن بخون اگر میتونییا باهاشون صحبت کنیا از این گوشگ ...

خب من نمیتونم بگم همه ساکت باشن که اونا مراعا ت میکنن اروم حرف میزنن ولی بازم رو مخمه همون صدای اروم

8سال

سعی کن عادت کنی به سر و صدا نمی دونم اگه کنکوری هستی باید بگم که بعد اگه دانشجوی خوابگاهی بشی اوضاع همیشه همینه

و وقتی تمرکز داشته باشی اصلا صدا هارو حس نمیکنی من خودم با صدای آهنگ تو گوشم ریاضی می خوندم 🥹😂

وای نگو یاد ترم آخر دانشگاهم افتادم، فرداش دوتا امتحان داشتم و برادرم تا خود صبح گیتار زد، با گریه خوابیدم و خوابم نرفتم. فقط دوساعت دم صبح، خونه ی ما وحشتناک بود، فقط تایمی که یه خواهرم و برادرم دانشگاه شهر دیگه بودن عالی بود😅

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

خب من نمیتونم بگم همه ساکت باشن که اونا مراعا ت میکنن اروم حرف میزنن ولی بازم رو مخمه همون صدای اروم ...

من اگه باشم میزنمش بد جور خیلی الان دلم میخواد یکیو بزنم خواهر کوچکتر از خودم ندارم 🤦

فقط یک راهه گوشگیر بخر جنس خوب بخر که راحت باشی

من اگه باشم میزنمش بد جور خیلی الان دلم میخواد یکیو بزنم خواهر کوچکتر از خودم ندارم 🤦فقط یک راهه گو ...

میشه بگی تو خونه چقدر مراعاتت میکنن؟مثلا تلوزیون نمی بینن اروم حرف میزنن؟؟چجوریاس؟؟

اون خودش وحشیه منو میزنه

میشه بگی تو خونه چقدر مراعاتت میکنن؟مثلا تلوزیون نمی بینن اروم حرف میزنن؟؟چجوریاس؟؟اون خودش وحشیه من ...

خیلی زیاد مراعات نمیکنن ولی کم تلوزیون میبینن دیگه ساعت های ۷ تلوزیون روشن میکنن

وقتی هم تلوزیون نمیبینن نه زیاد چون بابام نیست کمتر حرف میزنن بلنده صداش

وقتی هم خاله هام میاد که نگم انگار بلند گو. قورت دادن همه حتی خواهرم

من عادت کردم ولی کم میکنن زیاد بلند نیست

خیلی زیاد مراعات نمیکنن ولی کم تلوزیون میبینن دیگه ساعت های ۷ تلوزیون روشن میکنن وقتی هم تلوزیون نمی ...

اخه نمیشه بهشون گفت حرف نزنن یا تلوزیون نبینن

من بارها با مادرم سر این موضوع دعوا کردم. ولی اون میگه نمیتونیم همش سکوت کنیم بخاطر تو بالاخره باید حرف بزنیم حالا اروم حرف میزنیم و..

منم نمیتونم تحت فشار بذارمشون گناه هم دارن اونا 3 نفرن ظهر از سرکار و.. میان میخانباهم حرف بزنن

اخه نمیشه بهشون گفت حرف نزنن یا تلوزیون نبیننمن بارها با مادرم سر این موضوع دعوا کردم. ولی اون میگه ...

اره خانواده منم حرف میزنن ولی دیگه عادت کردم

گفتم اول هم گوشگیر بگیر راحته

اره خانواده منم حرف میزنن ولی دیگه عادت کردم گفتم اول هم گوشگیر بگیر راحته

گوشگیر چند نوع داره کدومو میگی؟اخه میگن گوشگیر اثری نداره نمیدونم والا

خودت امتحان کردی؟

گوشگیر چند نوع داره کدومو میگی؟اخه میگن گوشگیر اثری نداره نمیدونم والاخودت امتحان کردی؟

من امتحان نکردم چون لازم ندارم ولی بقیه راضی بودن هم از اون پنبه ای ها هست و هم اونایی که مثل هدفونه

سرچ کن نظرات و بخون بعد انتخاب کن