2777
2789
عنوان

از آقایون سوال دارم درموردچهره دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهره که دیگه بااین عملها و اینا میشه درست کرد و ورزش هم همینجور، بیشتر جذابیت روی شخصیته، یعنی حتی خانومهایی هم که به خودش میرسن یعنی خودشون دوست دارن و مستقل هستند، فرق هست بین به خودت رسیدن و عقده توجه و بیش از حد لوند بازی! هرکسی به تناسب رفتار خودش اغراد رو جذب میکنه!

چهره که دیگه بااین عملها و اینا میشه درست کرد و ورزش هم همینجور، بیشتر جذابیت روی شخصیته، یعنی حتی خ ...

آدم وقتی یکی رو دوست داشته باشه با ایراداش دوسش خواهد داشت کسی که برا چهره یکی رو بخواد درواقع اون رو دوست نداره خودش و لذت خودشو میخواد

به نظر من شخصیت و اخلاق بیشتر و مهم تر هست چهره بهترین چهره ولی شخصییت و اخلاق نداشته باشه میشه زندگ ...

آدم وقتی یکی رو دوست داشته باشه با ایراداش دوسش خواهد داشت کسی که برا چهره یکی رو بخواد درواقع اون رو دوست نداره خودش و لذت خودشو میخواد

شما ببخشش برد پیت دره پیت خوشگل بی نقص

گفتم نام کاربری گذاشته دختر زشت دیگه باخت خودش قبول کرده دیگه واقعیت توهینی نیست
تو هم با این حرفت احتمالا چهره یا ظاهر خوبی نداری که بهت برخورده با این وحود حداقل رو اخلاقت کار کن انشاا... بختت باز بشه از این حال بیای بیرون

گفتم نام کاربری گذاشته دختر زشت دیگه باخت خودش قبول کرده دیگه واقعیت توهینی نیستتو هم با این حرفت اح ...

اصلا بهتر که چهره مون زشت باشه خودمونو زشت کنیم آدمایی مثل شما ازمون دوربشن