2777
2789
عنوان

چشم پاکه این پسر یا نه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 58 پست
سگ برینه تو ساپورت اخهساق پا تحریک کننده نمیشه واقعا توش مگه طرف پا دوست داشته باشه

نمیدونم من دیدم که بهت گفتم دیگه پا دوست بودنش نمیدونم

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توجه نکن هیچوقت با کاربرهای اینجا مشورت نکن زندگی ات رو به باد میدن اینجا یکی از شوهرش تعریف میکرد م ...

طرف زنداداششع ناموس داداششه عضو خانواده خیلی باید پست فطرت باشه ساپورت اونو ببینه تحریک بشه وقتی تو خیابون و گوشی پره

شایدم چون مادرش گفته زشته اینجوری واکنش نشون میده چون پدر و مادرشم رو پوشش بد حساسن

آره واقعا اصلا نباید مشکلات خانوادگی ات رو بگی شستشوی مغزی میدن

صبح تو تاپیک کتک خوردن اون خانم دوسه تا بجه مدرسه ای گستاخ هرچی توهین بود به ما کردن که میگفتیم طلاق نگیر فقط شوهرت نیاز به درمان داره حتما ببرش این بچه دبیرستانی ها هرچی توهین تهمت بود به من وچندین خانم کردن که شماها فلانی بمانی باید جدا بشه بش گفتم تو متاهل نیستی چرا نظر میدی دل یه زن رااز زندگی سرد میکنی مگه طلاق به راحتی هست آخه از بلاگرا یاد گرفتن میان با وقاحت تمام برا خانمهای بی تجربه نسخه میپیچند آدم نباید اینجا هرچی را مطرح کنه به متخصص باید مراجعه کنه

طرف زنداداششع ناموس داداششه عضو خانواده خیلی باید پست فطرت باشه ساپورت اونو ببینه تحریک بشه وقتی تو ...

هرکس طبق چیزایی که دیده یا دور از جون تجربه کرده نظر میده

یکی چیز بدی از اطرافیان ندیده میگه چیزی نیست یکی هم دیده میگه هست

هیچکس هم نمیتونه بگه این آقا جز کدوم دسته ست

خودت باید حواست باشه، سعی کنی اول خوب شناخت پیدا کنی و سر سری تصمیم نگیری و...

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
طرف زنداداششع ناموس داداششه عضو خانواده خیلی باید پست فطرت باشه ساپورت اونو ببینه تحریک بشه وقتی تو ...

ببین این خانواده ی مذهبی هست آره به خاطر خانواده اش و خودش گفته تا بعدا به مشکل برنخوری مادرش بعدا گیرمیده و ناراحتی به وجودمیاد خواسته سنگ هاتون رو از همین الان وا کنید مادرش زن داداشش رو به خاطر چادری بودن اول انتخاب کرد

ببین این خانواده ی مذهبی هست آره به خاطر خانواده اش و خودش گفته تا بعدا به مشکل برنخوری مادرش بعدا گ ...

خودشم همینو میگه دلیلم اینه از خانوادم حرف نخوری

چمیدونم بعضی همجنسای چشم چرونم نگن زن فلانی چی پوشیده

آبرو و غیرتم نره و این حرفا

میگه ندیدم اصلا تو تن کسی و خاک برسرم اگه دیده باشم و تحریک شده باشم

خودشم همینو میگه دلیلم اینه از خانوادم حرف نخوریچمیدونم بعضی همجنسای چشم چرونم نگن زن فلانی چی پوشید ...

بله خیلی از خانواده های ایرانی اینجوری هستن و براشون این چیزها خیلی خیلی مهم هست ولی تو باید انتخاب کنی ببینی میتونی همچین خانواده ای رو تحمل کنی یا نه خوبیش این هست این همون اول گفته که حساس هستن به پوشش آزاد اگه مشکلی نداری که خیره انشالله

بله خیلی از خانواده های ایرانی اینجوری هستن و براشون این چیزها خیلی خیلی مهم هست ولی تو باید انتخاب ...

ببین همون اول منم گفتم چادری و محجبه و اهل اینکه اصلا ارایش نکنم نیستم . و قبول کرد

خودشم گفت هرچی راحتی بپوش فقط طوری که نگن طرف بیغیرته

مثلا مانتوجلوباز

یا شلوارایی تحت نام ساپورت

یا شال باشه سرت

ازش پرسیدم با ساق دست تحریک میشی گفت نه

گفتم پس تیشرت بپوشم تا ارنج باشه استینش گفت نه

میگن فلانی بیغیرته

ببین همون اول منم گفتم چادری و محجبه و اهل اینکه اصلا ارایش نکنم نیستم . و قبول کردخودشم گفت هرچی ر ...

ببین رداش کن به نظرم چون تفاوت فرهنگی دارین این هرچی بپوشی میگه بعدا بی غیرت میگن دوستام مانتو جلوباز چیزی نیست که این بخواد گیربده و اگه تهران هستید اکثرا آزاد هستن و بدون روسری