2777
2789
عنوان

چشم پاکه این پسر یا نه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 58 پست
آره ساپورت که یه شلوار جذب مشکیه تحری.. کننده است!اینو به عینه در مورد یه مرد چشم چرون دیدم

به ساق پا و رون نگاه میکرد؟

خب بعضی مردا همون ساق پا هم تحریک کننده هست چه بسا پا

این رو ساق حساس نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیناموسی میدونم با ساپورت زنداداشش تحریک شده باشه

تحریک نشده زن داداشش هست و این رفتارت ببخشید بیمارگونه هست که فکر میکنی چرا باید آخه به اون چشم داشته باشه بعضی مردها نمیخوان کلا خانواده ی خودشون لباسی بپوشن که آزاد باشه و غیرتی میشن

تحریک نشده زن داداشش هست و این رفتارت ببخشید بیمارگونه هست که فکر میکنی چرا باید آخه به اون چشم داشت ...

کامنت کاربر اول رو ببینی چی گفته

گفته خودش تحریک شده که میگه زنشم نپوشه

به ساق پا و رون نگاه میکرد؟خب بعضی مردا همون ساق پا هم تحریک کننده هست چه بسا پا این رو ساق حساس نیس ...

ساپورت تمام پا رو تحری.. کننده میکنه

حتی ساق

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
آخه کی با ساپورت تحریک میشهنه بابا فکر نکنم بشه

بنظر منم تحریک کننده نیست ساپورت

و فقط شل تمبون تجریک میشه

ولی اگه لباس کوتاه باشه برجستگی باسن به چشم مردا میاد اونم مردای چشم چرون

کامنت کاربر اول رو ببینی چی گفته گفته خودش تحریک شده که میگه زنشم نپوشه

توجه نکن هیچوقت با کاربرهای اینجا مشورت نکن زندگی ات رو به باد میدن اینجا یکی از شوهرش تعریف میکرد میگفت شوهرم خیلی بهم احترام میزاره به نظافت اش میرسه شیک پوش هست برام کیک میخره وقتی میریم مهمونی تا یه وقت گرسنه نباشم یه کاربر نوشته بود شوهرت داره بهت خیانت میکنه