2777
2789
سال ب سالم سوالا سخت تر نهاییا بیشتر تعداد کنکوریا بیشتر میشه و سال به سالم بیشتر میخونن دیدم که میگ ...

ممنونم ولی سال ۹۹ مثلا نهایت تا ۲۰۰۰ منطقه ۲ پزشک میشد ولی الان بیست هزارم پزشک تعهدی میشه

خب وقتی الکی زیاد میشه یه چیزی مثل مهندسی رخ میده کلی زحمت بکش و عمر بزار و درس بخون در آخر هم شغل و ...

آهان

ولی خب پزشکی که همیشه لازمه

به نظرم برای پزشکی علاوه بر کنکور گزینشهای دیگه ای باید بذارم که نشاندهنده توانایی فرد برای گذراندن سختیهای ای رشته رو داشته باشه و تعهدش به ارزش قائل شدن به جان انسان رو ثابت کنه

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی سالی ۱۴هزار؟درسته که شرایط آزاد کردن مدرک هم سخت کردن؟

بله سخت شده ولی نه برای روزانه ها تعهدی ها تا ۲۱ سال مدرکشون آزاد نمیشه ولی روزانه بعد ۶ سال آزاده و برای خرید روزانه هم مجازه ولی تعهدی هیچ جوری نمیتونه با پول مدرک آزاد کنه

بله سخت شده ولی نه برای روزانه ها تعهدی ها تا ۲۱ سال مدرکشون آزاد نمیشه ولی روزانه بعد ۶ سال آزاده و ...

آخه یکی از اقوام درجه یک من هم داره پزشکی روزانه میخونه گفت مثلاً تا تقریبا ۳۵سالگی شرایط و آزاد شدن مدارک فراهم نمیشه برا مهاجرت

بله سخت شده ولی نه برای روزانه ها تعهدی ها تا ۲۱ سال مدرکشون آزاد نمیشه ولی روزانه بعد ۶ سال آزاده و ...

خب پس بازم برای رتبه برترا امتیاز هست

۲۱ سال خیلیه کل عمر ادمو میگیره

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من