2777
2789
عنوان

یا حضرت شوهر 😂 بیایید یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 76 پست
عزیزم احتیاج ب روسری نیست کی بهت گفته روسریت رو ببندی دورش شما بلید بنویسی تو برگه بدون خط بذاری داخ ...

عزیزم مرسی .. نمیدونی امروز خوبه چن نوشتم؟ بعد کوزه ندارم دیدم تو همین سایت گذاشتن تو شیشه نتیجه گرفتن

بنظرت چکار کنم من نمیخوام کسی بفهمه مسخرم میکنن

خدایا .. شکرت

من خواهرم بنویسه خوبه؟خودم سختمه

اره اگ میتونه بگو بنویسه با وضو باشه موقع نوشتن رو ب قبله باشه صحبت با کسی نکنه عمردرعقرب هم نباشه انشالله ک درست میشه😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اگ میتونه بگو بنویسه با وضو باشه موقع نوشتن رو ب قبله باشه صحبت با کسی نکنه عمردرعقرب هم نباشه ا ...

اوه یادم لومد بچه کوچیگ داره پس نمیشه هعع☹️ولش بع بی شوهریم ادامه میدم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
اره اگ میتونه بگو بنویسه با وضو باشه موقع نوشتن رو ب قبله باشه صحبت با کسی نکنه عمردرعقرب هم نباشه ا ...

من رو به قبله نبودم .. پس درست نوشتم؟ بنظرت مشکلی نیس؟

خدایا .. شکرت

عزیزم مرسی .. نمیدونی امروز خوبه چن نوشتم؟ بعد کوزه ندارم دیدم تو همین سایت گذاشتن تو شیشه نتیجه گرف ...

عشقم تو تقویم نگاه کن ببین عمر در عقرب نیست بعد اینک از این کوزه ها هست ک توش ماست تو مغازه ها هست بخر ماست رو خالی کوزه رو بشور خشک کن سوره رو بذار داخلش شیشه میگن خب نیست چون پیداست بذار لای زیر تختت پشت کمدت جایی ک کسی نبینه حتی خودتت توکل بخدا باشه😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

خب گلم بده برا پرینت بگیرند اشکالی ک نداره چله اش هم میتونی برداری سوره طه هام بردار

الان یه عده میان میگن شوهر من برای تو

عمرا اگه بدن😂

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خب گلم بده برا پرینت بگیرند اشکالی ک نداره چله اش هم میتونی برداری سوره طه هام بردار

میگن باید خودت بنویسی تانتیجع ببینی چله خیلی برداشتم نشد

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
من رو به قبله نبودم .. پس درست نوشتم؟ بنظرت مشکلی نیس؟

نه گلم نیت مهمه قشنگم شک هم نباید بیاری بسپار ب بالاسری بخدا درست میشه چله سوره هم اگ تونستی بردار سوره طه هم خبه ذکر یا لطیف رو هر روز ۱۲۹ بار بگو عالی هست😘😘♥️

مرسی عزیزم چشم .. ممنون ک گفتی

فدای توگلم ♥️♥️

😂

تو هم وقتی صبح میشه میبینی حالت بده؟ ناامیدی ؟

آخه من دو ساله این حالم اصلا خوب شدنی نیس

خدایا .. شکرت

میگن باید خودت بنویسی تانتیجع ببینی چله خیلی برداشتم نشد

والا من ب اونی ک داده بودم برام بنویسه وقتی بازش کردم بعد از اینک ازدواج کردم دیدم چاپی بوده قشنگم ذکر یا لطیف هم روزی ۱۲۹ بار بگو عالی هست♥️😘