hooooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 522 عنوان کرم ضد لک برای صورت 45 بازدید | 11 پست دوستان اگه ازکرم یاسرمی استفاده کردین نتیجه داده لطف میکنید معرفی کنید برندشو برای جای جوش میخوام •🌛• دیروز | 19:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1528 ژل ترمیم کننده ی سبوما آردن یا مرطوب کننده ش که بازسازی کننده س
hooooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 522 ژل ترمیم کننده ی سبوما آردن یا مرطوب کننده ش که بازسازی کننده س هر چیزی متاسفانه به پوستم نمیسازه به شدت حساسه سر خرید ابرسانم کلی امتحان کردم تا بسازه بهم •🌛•
مامان2خترگلیام عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 2841 اسمشه (اوریاژ ضد لک) زدم ،شکر خدا لک هام رف البته یه تعدادی لک بخاطر بارداری زیر چشمم افتاده بود ،زدم خوب شد ،عالیه ها کنارش ضد آفتاب لازمه بزنم تو مواقعه آفتاب شدید
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1528 هر چیزی متاسفانه به پوستم نمیسازه به شدت حساسه سر خرید ابرسانم کلی امتحان کردم تا بسازه بهم مگه اینو استفاده کردی؟ این مارکی بود که خودم استفاده کردم
hooooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 522 اسمشه (اوریاژ ضد لک) زدم ،شکر خدا لک هام رف البته یه تعدادی لک بخاطر بارداری زیر چشمم افتاده بود ،ز ... ممنون عزیزممم اره ضد افتاب ضروری در کتارش •🌛•
hooooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 522 مگه اینو استفاده کردی؟ این مارکی بود که خودم استفاده کردم ن استفاده نکردم منظورم به مرطوب کنندست بافت های کرمی سنگین سازگاری نداره ولی حتما برندی و که گفتین و سرچ میکنم •🌛•
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1528 ن استفاده نکردم منظورم به مرطوب کنندست بافت های کرمی سنگین سازگاری نداره ولی حتما برندی و که گفتین و ... میدونم من قبلا پرایم میزدم ۹۰۰ تومنه قیمتش اینسری گفتم سبوما بگیرم چون ژل و شوینده و ماسکشو زیاد استفاده کردم .بدم نیومدپوستم چرب و جوش داره