2777
2789
عنوان

یا حضرت شوهر 😂 بیایید یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 76 پست
شما دلتون خوشه به هر چی میخواهید میرسید ولی منی ک رد شدم تو نتیجه فرهنگیان من همیشه عزای عمومی دارم ...

سن فرهنگیان افزایش پیدا کرده چرا امسال دوباره شرکت نمیکنی؟

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂تو هم وقتی صبح میشه میبینی حالت بده؟ ناامیدی ؟آخه من دو ساله این حالم اصلا خوب شدنی نیس

من حالا روزای دیگه عادی ام الان نزدیک پریودیمه هرجا دخترو پسر میبینم باهم گریم میگیره دلم میخواد الان بغلم کنه نازم کنه😂هعع

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
عمرا اگه بدن😂

دقیقا حالا پاش برسه یکی شوهر چرکو و زشتشونو نگاه کنه میخوان چشمای طرفو در بیارن

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

سن فرهنگیان افزایش پیدا کرده چرا امسال دوباره شرکت نمیکنی؟

میخوام ثبت نام کنم اما این بیقراری ولم نمیکنه یا فک میکنم دوباره رد میشم مسخره میشم یا میبینم سخته ول میکنم دعام کن برنامه مو از فردا شروع کنم😘😟

خدایا .. شکرت

میخوام ثبت نام کنم اما این بیقراری ولم نمیکنه یا فک میکنم دوباره رد میشم مسخره میشم یا میبینم سخته و ...

ان شاءالله حسابی موفق باشی 😍💪🏻

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
من حالا روزای دیگه عادی ام الان نزدیک پریودیمه هرجا دخترو پسر میبینم باهم گریم میگیره دلم میخواد الا ...

وا چقد منی

من تو فیلما میبینم انقد غصه میخورم 😂

خدایا .. شکرت

با اینکارت لک لک ها تا زمستون تموم نشده واست میارن با بچه

من شنیدم موقع سال تحویل که دعا سال میخونن سر سفره خودت تو آينه نگاه کنی وازخدا بخای برآورده میشه....

انشاالله بهترین بخت نصیبت بشه عزیزم

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

والا من ب اونی ک داده بودم برام بنویسه وقتی بازش کردم بعد از اینک ازدواج کردم دیدم چاپی بوده قشنگم ذ ...

یالطیف که گفتم بازم نشد😁ولی برم کافی نت برام چاپ کنه؟

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
وا چقد منی من تو فیلما میبینم انقد غصه میخورم 😂

دقیقا همون یه فکرایی میکنم قابل گفتن نیس هععه فقط حسرت☹️

ان شاءالله حسابی موفق باشی 😍💪🏻

عزیزمی خدا ازت بشنوه باورم نمیشه روزی بیاد و من از ته دل بخندم از لحظه مردود شدنم از ۱۴۰۰ تا حالا من از ته دلم نخندیدم همش خیره میشم به زمین به آسمون به دیوار 😂

خدایا .. شکرت

عزیزمی خدا ازت بشنوه باورم نمیشه روزی بیاد و من از ته دل بخندم از لحظه مردود شدنم از ۱۴۰۰ تا حالا من ...

ان شاءالله امسال سال تو باشه 🌸

چرا رد میشی؟ مصاحبه یا کنکور

منابع مطالعاتیت خوبه؟