2777
2789
عنوان

یا حضرت شوهر 😂 بیایید یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 76 پست
ممنونم گلم مجردی؟

خواهش اره عزیزم مجردم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی نا امیدم که وضع مملکت درست شه به خدا آیا شما هم؟😐😵💫🚶🏼♀️👀🤣 شوهر از دور خوبه خیلی خیلی دوو ...

والا از نزدیکم خوبه😅

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ولی خب نمیشه همینجوری وایسی تا خدا از اسمون شوهر برات بندازه خودت باید تو اجتماع باشی فعال باشی افراد و موقعیت هاشونو زیر نظر بگیری با چند نفری اشنایی داشته باشی تا بلکه بتونی یکیو پیدا کنی که افکار و عقایدش شبیه خودت باشه بعد دیگه رابطه رو جدی کنید و...

ولی خب نمیشه همینجوری وایسی تا خدا از اسمون شوهر برات بندازه خودت باید تو اجتماع باشی فعال باشی افرا ...

آخه کجا برم وقتی سوار ماشین میشم بالا میارم

خیلی بدبختم😓

خدایا .. شکرت

شما دلتون خوشه به هر چی میخواهید میرسید ولی منی ک رد شدم تو نتیجه فرهنگیان من همیشه عزای عمومی دارم ...

خوب که چی فکر میکنی همه ما به آرزوهامون رسیدیم فرهنگیان نشد سال دیگه برو چرا جا میزنی ؟خودتو باور داشته باش .شوهر پرنس سوار بر اسب سفید نیست چالش هات ۱۰ برابر میشه

خواهش اره عزیزم مجردم

عزیزم .. چن سالته

واقعا بعضی مجردا بدبختن البته همه متاهلا خوشبخت نیستن ولی لااقل امید دارن من صبح پا میشم بیروحم یکی نیس بخاطرش بگم مقاومت کنم

خدایا .. شکرت

خوب که چی فکر میکنی همه ما به آرزوهامون رسیدیم فرهنگیان نشد سال دیگه برو چرا جا میزنی ؟خودتو باور دا ...

افسردگی گرفتم یک روز میخونم میبینم سخته ول میکنم خیلی تنبلم😭

خدایا .. شکرت

عزیزم احتیاج ب روسری نیست کی بهت گفته روسریت رو ببندی دورش شما بلید بنویسی تو برگه بدون خط بذاری داخل ی کوزه کوچیک دربش هم با دستمال کاغذی ببندی بعد میذاری ی جای تاریک حتی چشم خودتت هم بهش نخوره بعد روزی هم ک مینویسی نباید قمر در عقرب باشه گلم من خودم ننوشتم دادم ب کسی برام نوشته و جواب گرفتم الهی ی بخت خب خدا قسمتت کنه 🙏😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

عزیزم .. چن سالتهواقعا بعضی مجردا بدبختن البته همه متاهلا خوشبخت نیستن ولی لااقل امید دارن من صبح پا ...

من۳۲ ایی گل گفتی من دیگه روحم مرده حتی اگه کسی هم بیاد هیچ حسی ندارم خیلی سخته چن سال ازخدا بخوای و بهت نده خسته شدم الان دیگه میدونم ازدواج نمیکنم اماده کردم واسه تنهایی همیشگی

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
عزیزم .. چن سالتهواقعا بعضی مجردا بدبختن البته همه متاهلا خوشبخت نیستن ولی لااقل امید دارن من صبح پا ...

نه والا با عشقم ازدواج کردم ذره ای امید ندارم شوهرمم از هر نظر عالیه ولی صبح میشه میگم وای بازم دوباره؟😐🤣

لااقل به درس نرسیدم به عشق برسم😓

تو این شرایط همه ما به یه سری چیزا نرسیدیم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

عزیزم احتیاج ب روسری نیست کی بهت گفته روسریت رو ببندی دورش شما بلید بنویسی تو برگه بدون خط بذاری داخ ...

من خواهرم بنویسه خوبه؟خودم سختمه