2777
2789

قطعا کارمند بخش نظافت بیمارستانه .شیفت پزشک اینجوری نیست . بعدم چرا روزه شک دار میگیری دختر بلاکش کن بره .برفرض محال این ادم متخصص هم باشه بازم به درد شما نمیخوره کاملا مشخصه قصدش سواستفادست .هیچ پسری هیچ پسری با چهارتا عکس و چت تصمیم به ازدواج با کسی رو نمیگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهل بار بم گفت شماره مادرتو بده گفتم اول اشنا شیم بعد گفت تو قصدت جدی نیست اگ نیست منو معطل نکن منم ...

با مادرت صحبت کن شماره مادرت و بده در موردش توی بیمارستان تحقیق کنید بهش بگو تو کدوم بیمارستان کار میکنی خودت یا دوستت برید ببینیتش در کل من بهش اعتماد ندارم چون گفته بیا خونه هیچ کس جلسه اول نمیره خونه

اسی چند تا نکته بهت بگم اولا که زیگیل رو باید از واژن نمونه برداری کنی و آزمایش سختیه دوما ایدز توی ...

قربونت برم میدونم اخه من ک خودمو ب خطر نمیندازم برم خونه خالی اگه میخاستم برم بی سر صدا پا میشدم میرفتم کارمو میکردم نمیومدم اینجا همه رو خبر کنم که😁🥰

چطور تو سابت همسر یابی وقت داره پلاس شه زبون بریزه مخ بزنه بعد به دیت شیفت و این صوبتا.ببین این سرو ...

تازه کامنت بچه ها روخوندم میگه اصلا تو نظام پزشکی نیست چند تا از بچه های فامیل پزشک عمومی هستن اسم و فامیلشون که بزنی باعکسشون بالا میاد بعد این آقا بهونه میارد که اسمم تو سایت نیست

قربونت برم میدونم اخه من ک خودمو ب خطر نمیندازم برم خونه خالی اگه میخاستم برم بی سر صدا پا میشدم میر ...

خلاصه که حواست باشه ، واقعا نگرانت شدم ، باهاش ادامه نده وابسته ش نشی ، والا این بشر خرم نباید دستش داد چه برسه به ازدواج و این حرفا ، اینو فراموش نکن که تو خیلی با ارزشی😘

قطعا کارمند بخش نظافت بیمارستانه .شیفت پزشک اینجوری نیست . بعدم چرا روزه شک دار میگیری دختر بلاکش کن ...

باور کن بش گفتم من ک خر نیستم شیفت پزشک تا ساعت دو هست تازه بعضیاشون ساعت ده صب میان تازه گفت دوره ام اینطوریه برا اموزشه بعدا ک قرار دادی شدم درست میسه خب من هر چی بگم اون ی چیزی تو استینش داره ک بگه😂

تازه کامنت بچه ها روخوندم میگه اصلا تو نظام پزشکی نیست چند تا از بچه های فامیل پزشک عمومی هستن اسم و ...

این رسما تو رو خر فرض کرده با کمال احترام اسی.

گولشو نخور اگر راست میگه یه وقت برات بزاره همو ببینید امار محل کارش و بده و این صوبتا

نه نمیرم حواسم هست بهشم گفتم خدا ام از اسمون ب زمین بیاد من خونه نمیام اب پاکیو میریزم رو دستت ولی ب ...

چون میدونه بالاخره بعد چند ماه کوتاه میای و به خاسته اش تن میدی

خدا میدونه این عوضیا سر چند نفر رو همینجوری شیره مالیدن

اصلا بهش بگو من له محرم و نامحرم خیییلی معتقدم

نمیتونم بزارم بغلم کنی

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
باور کن بش گفتم من ک خر نیستم شیفت پزشک تا ساعت دو هست تازه بعضیاشون ساعت ده صب میان تازه گفت دوره ا ...

خب میدونی چیه از کارمندای مخ زن و زبون باز بیمارستانه .بلده .میدونه چی بگه .ب من باشه میگم نگهبان بیمارستانه که ساعت ۶شیفت عوض میکنند.پسره لاشی ادم شده برا بچه های نی نی سایتی نمیدونن ما خودمون گرگیم مور رو از ماست میکشیم بیرون:)))))))))))))

چون میدونه بالاخره بعد چند ماه کوتاه میای و به خاسته اش تن میدیخدا میدونه این عوضیا سر چند نفر رو ه ...

ینی برا ۱۰ دیقه رابطه چند ماه میخاد با من یکی به دو کنه و هی تلاش کنه چرا مردا اینجورین اخه

اگه گفته ۳۰که عدد خیلی منطقی ای هم نیست برای رزیدنت سال اخر نورولوژی

نه سنش که اوکیه کاملا ممکنه رزیدنت سال ۴ نورولوژی که میشه همون سال آخر ۳۰ سالش باشه

بقیه چیزا عجیبه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده