2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۲ سالشه خاک تو سرش کنن

پزشک نیست دختر خوب من سنشو کار ندارم چون رزیدنت سال آخر ممکنه ۳۰ سالش باشه عجیبم نیست بقیه چیزا کاملا نشون میده دروغ میگه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

سایت همسر یابی بیشتر برای افراد سن بالا یا کسایی که برای بار دوم میخوان ازدواج کنند مناسب هست و راست میگن. جوان ها بیشتر دنبال سواستفاده جنسی هستند . کی باور میکنه شخصی با این موقعیت اجتماعی تو سایت دنبال همسر بگرده؟ عزیزم بلاکش کن بره.

ب خدا همینی ک میگیو بش گفتم گفت از ۳۰۰۰ تا سیب ک همش خراب نییت هم خودش اسکله هم منو اسکل فرض کرده بع ...

😂😂😂

واقعا اعتماد کردن سخته

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

بالاتر نوشتم برات زنگ زدنش الکیه بعد تو فکر میکنی قصدش جدیه در حالیکه نیس

اره تطاهرمیکنه که میخواهند بزنه تااعتمادت روجلب کنه همش الکیه باورکن دکترم نیس می خواگول بزنه

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه

ببین این که گفته شماره مامانتو بده که دلیل نمیشه که کلکی تو کارش نباشه

دوستم میگه داداشش بهش گیر داده بود من یه دختری رو میخوام به مامانش زنگ بزن قرار خواستگاری بذار دوستمم زنگ زده ولی بعد از یه مدت داداشش گفته پشیمون شدم دیگه نمیخوامش

خدایا مرسی        

عزیزم واقعا مثل خواهرمی

معلوم نیست با چند نفر اینکارو کرده گولشو نخور هیچ معنی نمیده که تو رو دعوت کرده خونش جز همون که خودت گفتی

دور این سایتای همسر یابی هم خط بکش 90 درصد کلاه برداریه

با این اقا هم کات کن که همش زبونه

باور کن اگر دسترسی به پلیس فتا داشتم عکس و شماره و مشخصات این دکتر قلابی رو میدادم که پدرشو در بیارن . . باور کن با احساس صدتا دختر دیگه بازی کرده.. بعدم گیریم که دکتر باشه، مگه دکترا نعوذبالله پیغمبرن.. اونا هم میتونن لجن و کثیف باشند