2777
2789
واضح میگه فقط برای این که تو بغلم باشی..

نری یوقت.قیدش بزن وازهمه جابلاک کن.میبینه خطقرمزداری واسه خودت وساده ای.میخاد گولت بزنه ودرآخرسربگه دیدی خط قرمزم نداشتی.اره بقول خودش دخترفط وفراوون.معلومه که بااونا رابطه داره.کسیکه اینقدرپرو توزندگی آینده هم صددرصد باهزارنفر

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین این اصلا معلوم نیست چجور ادمیه.اعتماد مطلقا نکن.ادم متخصص اینقدر سرش شلوغه نمیاد تو ابن سایتای ...

بش میگم بیا خب از نزدیک ببینمت تو جای عمومی میگه من شیفتم از ۸ صب تا ۶ عصر ۶ عصر میتونم بیام خب منم ۶ عصر شبه نمیتونم برم

خوب کردی اصلا دکتر باشه ولی بازم یه آشغاله فردا ببره خونه ازت فیلم بگیره تهدیدت کنه گوش ندی این رابط ...

اصلا دکتر نیست دکتر تو بیماستان کلی هم رده خودش براش ریخته اصلا میگیم دوست ندارد با پزشک ازدواج کند درست کلی دختر تحصیل کرده براش هست چرا تو سایت همسر یابی عضو بشه . تازه همچین دکتری میتون پیشنهاد دعوت به بهترین رستوران ها وکافه ها روبده نه اینکه بگه بیا خونه

بش میگم بیا خب از نزدیک ببینمت تو جای عمومی میگه من شیفتم از ۸ صب تا ۶ عصر ۶ عصر میتونم بیام خب منم ...

بگو ادرس بده خودم میام دودقیقه همو ببینیم.یاادرس بگیر نگو کی میام برو پرس و جو کن ببین اصلا اینجور کسی هست تو اون بیمارستان صابمرده شون!:)))))))

حالا من چند تا چیز برام مبهمه اگه دنبال س ک سه چرا راحت نمیره با همون دخترا انقد به من پیله کرده؟اگه ...

خب معلومه دخترایی که راحت درخواست س ک س میدن یعنی قبلا دادن و زگیل متحرکن ، اینم دیده تو اهلش نیستی پیش خودش گفته دست نخورده هست پس مریضی چیزی نداره البته این تشخیص منه

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

بش میگم بیا خب از نزدیک ببینمت تو جای عمومی میگه من شیفتم از ۸ صب تا ۶ عصر ۶ عصر میتونم بیام خب منم ...

اگه بخواد تورو ببینه میتونه میتونه ازت بخواد بیای همون بیمارستانی که کار میکنه. همه بیمارستانا فضای سبز دارن. دیگه در حد ۵دیقه میتونه شیفتش رو بسپره به دیگران بیاد پایین شما رو ببینه. یا اصن یه روز مرخصی بگیره قشنگ یه کافه قرار بذاره

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

قصدش کاملا معلومه چیه دختر یاده نباش این یه لاشیه انگل کثافته که کارش همینه پسری اگه قصدش ازدواج باشه پیشنهاد خونه و بغل و بعدش که معلومه چیه رو نمیده فقط ساده نباش همین بلاکش کن یا خطتو عوض کن

عکس تو اتاق عمل و بارم عکس تووبیمارستان فرستاده قبلا من لجم گرفت حذف کردم وگرن میذاشتم

دروغه بخدا دروغه

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

شماره مادرت بده تا بیان خواستگاری

چهل بار بم گفت شماره مادرتو بده گفتم اول اشنا شیم بعد گفت تو قصدت جدی نیست اگ نیست منو معطل نکن منم مجبور شدم شماره ی خط خودمو ک خاموشه دادم گفتم مال مادرمه هر وقت خاستید زنگ بزنید باهام خماهنگ کن گفت باشه

چطور تو سابت همسر یابی وقت داره پلاس شه زبون بریزه مخ بزنه بعد به دیت شیفت و این صوبتا.

ببین این سرو تهش چاخانه.

یه دکتر هیچوفت نمیاد تو سایت همسریابی .بهترینا براش ریختن نهایتا زن خونه دارم بخاد میره دنبال پولدار عمل کرده رده بالا.نه تو سایت بیاد مخ طرف و بزنه زااااارتم بگه بیا خونم

اسی چند تا نکته بهت بگم اولا که زیگیل رو باید از واژن نمونه برداری کنی و آزمایش سختیه دوما ایدز توی مراحل اولیه نشون نمیده سوما اگه تو با پای خودت بری دیگه نمیتونی اثبات تجاوز کنی چهارما فرض کن راس میگه و پزشکه اومدیم و بلایی سرت آورد و عضو باند قاچاقی چیزی بود ، بخدا بری کارت تمومه کمترینش تجاوزه

خب معلومه دخترایی که راحت درخواست س ک س میدن یعنی قبلا دادن و زگیل متحرکن ، اینم دیده تو اهلش نیستی ...

ب خدا همینی ک میگیو بش گفتم گفت از ۳۰۰۰ تا سیب ک همش خراب نییت هم خودش اسکله هم منو اسکل فرض کرده بعد ب من میگه تو منو اسکل کردی فکردی من کیم؟؟😂