2777
2789
عنوان

ازدواج سوم چقدر مهریه خوبه

792 بازدید | 42 پست

ازدواج سومم هست

کارمندم

خوشگلم

خانواده تقریبا خوبی دارم

۳۵ سالمه

میخوام با همکارم که ایشونم در عقد جدا شده ازدواج کنم

مهریه ۱۴ سکع بعلاوه حق استغال و حق سکونت رو میده

راضی نمیشه بیشتر بندازه

مثلا همو میخواییم

گل دختر نازم آرامش

با مطلقه ازدواج نکن

میشه طلاق سومت

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه بیشتر از۱۴تا هم نمیدن راحت باش

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

با مطلقه ازدواج نکنمیشه طلاق سومت

🫥🫥

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

با مطلقه ازدواج نکنمیشه طلاق سومت

چه حرفیه 😐خود ایشونم شاید مطلقه باشن

این الان توهین به ایشونم حساب میشه

آدم ذاتش درست باشه همین

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

اره دیگه خوبه

ملکه ی زندگی خودت باش نه ملکه ی یک پادشاه👸عاشق طبیعت و چایی آتیشی و بوی چمن خیس خورده🌳🌹🌺🍁موزیک🎶 هوای بارانی🌧 فیلم خوب 📺 خرید👛👗🛍👢👠👝💄🪭🕶 خانواده❤️ علاقه مند به یادگیری زبان 📚 سحرخیز🌞

بچم داری؟

چه عجله ای داری برا ازدواج؟

دوبار تجربه ی ازدواج داشتی یکم صب کن عجله نکن

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃