2777
2789
عنوان

ازدواج سوم چقدر مهریه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حرفیه 😐خود ایشونم شاید مطلقه باشناین الان توهین به ایشونم حساب میشه آدم ذاتش درست باشه همین

با مرد مطلقه نباید ازدواج کرد

البته مرد مطلقه نه زن مطلقه

با مردی که زنش مرده ازدواج کنید ولی با طلاق داده نه

اشتباهه

چون شماروهم طلاق میده وترسش ریخته

حالا دیگه خود دانید

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

با مرد مطلقه نباید ازدواج کردالبته مرد مطلقه نه زن مطلقهبا مردی که زنش مرده ازدواج کنید ولی با طلاق ...

😐😐مگه قرارع به زور بگیره که ترسش ریخته باشه یانه

خو پسر هجده ساله که نمیاد

آدم باید با مثل خودش ازدواج کنه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

با مرد مطلقه نباید ازدواج کردالبته مرد مطلقه نه زن مطلقهبا مردی که زنش مرده ازدواج کنید ولی با طلاق ...

خب چرا برعکسش نه؟ اونم به این میتونه فکر کنه چرا با اون 2 تای قبلی نمونده؟ چرا باید با من بمونه یا به فکر تلکه کردن من نباشه!!!

۱۴ تا با حق و حقوق خوبه حتما قبل از ازدواج مشاوره پیش از ازدواج برید

شما هر دو نفر مخصوصا خودت نقطه ضعف توی شناخت آدم مقابل دارید ،تجربه طلاق جفتتون واضح اینو نشون میده که نیاز به کمک مشاور دارید

فکر نکن دوستش دارم فلان بی خیال مشاوره بشی برو میفهمی گیر و گور زندگی تون و مشکلات اصلی ای که توی زندگی تون احتمالا باهاش درگیر میشید چه چیزایی هست از الان تکلیفش رو روشن کنین و به نقطه ای برسید که هر دو نفر هشتاد درصد راضی باشید

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خب چرا برعکسش نه؟ اونم به این میتونه فکر کنه چرا با اون 2 تای قبلی نمونده؟ چرا باید با من بمونه یا ب ...

هرکی مطلقس تلکه میکنه؟

بعد میگه من زن ستیز نیستم

چقدر بدبختی تو اخه