2777
2789

اصلا اون لحظه مغزم قفل میشه ذهنم سفید میشه

هیچی به ذهنم نمیرسه که جواب بدم

ولی تا مدت ها خودخوری میکنم که چرا جواب ندادم

چیکار کنم بتونم جواب بدم

من تو عقدم بعد خانوادم نمیزارن شب خونه ی پدرشوهرم اینا بخوابم

دختر عموی شوهرم که خانوادش دوس داشتن اونو بگیره ولی میاد چن شب میمونه

اون روزی شوهرم میخواست برسونم خونه خودمون

بعد دختر عموش گفت اخی رضایت نامه اولیا رو نداری که بمونی

و من عین یه بز نگاه کردم فقط 🤦♀️

یا مادرشوهرم گفت ببینم پسرمن منو بیشتر دوست داره یا پسر تو ،تورو بیشتر دوست خواهد داشت

و من باز سکوت کردم

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

من ب ذهنم چیزای خفنی میرسه ولی از ترس دل شکستن اصلا چیزی نمیگم

من خیلی اذیت میشم وقتی سکوت میکنم

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب ندی بیشترمیسوزه طرف

نه والا دفعه بعدی بیشتر بارت میکنن

بگو برا خوذم احترام قائلم که شب برمیگردم خونمون

مثل دخترای بی بته هر شب خونه یکی ولو نیستم

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بگو برا خوذم احترام قائلم که شب برمیگردم خونمون مثل دخترای بی بته هر شب خونه یکی ولو نیستم

😂😂

کسی بهت تاحالاگفته جواب نده زشته؟

نه خودم از بچگی اینطور بودم

هیچوقت نتونستم از حق خودم دفاع کنم

همینکه چشم غره میرفتی به صحبتی به شوهرت ادامه میدادی مثلا بی اعتنایی از همه چیز بهتر بود

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

ولی من میتونم آیدیاشونو بده😑😂

مثلا توی این موردا که گفتم بالا ،چه جوابی میدادی