2777
2789
عنوان

ازدواج سوم چقدر مهریه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی مطلقس تلکه میکنه؟بعد میگه من زن ستیز نیستمچقدر بدبختی تو اخه

داره حرف اون خانوم برعکسشو میگه

اون خانوم گفت مردی که زن طلاق داد ترسش ریخته تورو هم طلاق میده این خانوم ام برعکسشو بهش گفت که شما بهش ریپلای زدی کلا بنظرم آدم باید با یکی مثل خودش ازدواج کنه دیگه کرد زن مرده و مطلقه و اینجور اونجور نداره

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

داره حرف اون خانوم برعکسشو میگهاون خانوم گفت مردی که زن طلاق داد ترسش ریخته تورو هم طلاق میده این خا ...

عزیزم

ایشون قبل اون خانم گفتن به فکر تلکه کردنی

اون خانم که بی منطق میگه

عزیزمایشون قبل اون خانم گفتن به فکر تلکه کردنیاون خانم که بی منطق میگه

اره درست میگید اون خانومم میگه مرد زن طلاق داده ترسش ریخته شمارم طلاق میده خب اینم خوب نیس آخه چ حرفیه😑

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

داره حرف اون خانوم برعکسشو میگهاون خانوم گفت مردی که زن طلاق داد ترسش ریخته تورو هم طلاق میده این خا ...

قربون آدم چیز فهم همینا هی میگن فمنیست فمنیست بعد اینجا براشون فمنیست نیست انگار هی میگن برابری افکار و حقوق و .... میگم اگر میخوای نگاه کنی به دو طرف نگاه کن بعد هی میگن تو نه زن ستیزی دنبال چیز مردی و.... هووووف

قربون آدم چیز فهم همینا هی میگن فمنیست فمنیست بعد اینجا براشون فمنیست نیست انگار هی میگن برابری افکا ...

من میگم حرف اون خانومه خو بدتره که میگه مردی که زن طلاق داده ترسش ریخته تورم طلاق میده خو مگه به زور اومده گرفته یا مجبورش کردن

هم آقا و هم خانم متارکه کرده ،حق انتخاب و ازدواج دوباره رو دارن

با احترام به نظر کسایی که میگن متارکه کرده ها موردی دارن .....

قبل اینکه انتخابتون رو نهایی کنید ،حتما برید مشاوره

خدای ناکرده گرفتار انتخاب نادرست نشید ،بیشتر از این دیگه اسمش اشتباه کردن نیست

موفق باشید