2777
2789

چرا واقعا ؟ چرا؟ مگه دوره مرد سالاری تموم نشده بود.

I'm just tired         آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بجای اینکه تو مدرسه در مورد حجاب و محرم و نامحرم که خودمونم متوجه شون هستیم اموزش و توضیح بدن باید دفاع شخصی بهمون یاد بدن تا به این روز نیوفتیم تا هیچ زنی کتک نخوره تا مردا بفهمن اگه به زدنه ماعم بلدیم بزنیم

مردا بفهمن زن پشت و پناه نداره و بی کس و بی پوله میشن جلاد و وحشی دییواری کوتاه تر از اون بدبخت ...

پس چرا برای زنهای غریبه که ازشون کمک میخواد و دوست داره حامیش بشن فردین بازی درمیارن ... چرا میگن مردها زنهای ضعیف دوست دارن که حمایتش کنن و بهش احتیاج داشته باشن

هر وقت تاپیک های کتک زدن بچه تموم شد تاپیک های کتک خوردن زن هم تموم میشه

اتفاقا این یه مورد هیچ ربطی به مردسالاری نداره اصلا مسأله آسیب روحیه

این دور باطلی هست که از کودکی شروع میشه

تا حالا دیدی یکی بگه شوهرم هرگز دست روی من بلند نکرده بود مثلا ده سال دوازده سال زندگی نرمال داشتیم یهو هیچی نشده بود ولی کتک زد ؟ نه

چرا ؟

چون اونی که دست بزن داره از همون کودکی کتک خورده حد فهمش کتکه

تا کتک نخوره نمیفهمه و فکر میکنه طرف مقابل هم تا کتک نخوره نمیفهمه

این مدل آدم توی زندگیش هر کسی که ضعیف بوده و میتونسته بزنه زده ، این مدل آدما از اول زندگی دست بزن دارن تا آخر

مگر اینکه کسی که یه بار کتک خورد شوهره رو به سیخ بکشه نقره داغش کنه بده چهار تا قلچماق حساببببی سیر کتکش کنن اموالش رو بگیره لختش کنه ، اینجوری میتونه جایگاه ضعیف و قوی رو توی ذهن شوهره تغییر بده که دیگه کتک نخوره

وگرنه قفل کتک خوردن توی زندگیش شکسته میشه و زنه میشه کیسه بوکس

همون اولین بار که دست روی زن بلند شد باید بشه آخرین بار

با ببخشید و پشیمونم و تقصیر تو بود منو عصبانی کردی و منو عصبانی نکن وگرنه دست خودم نیست و... نداریم

اولین بار باید بشه آخرین بار

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85