2777
2789
عنوان

تولد آقایی بیست هشت شهریوره

315 بازدید | 38 پست

من قصد دارن چون تنهاییم یه جشن دونفره مخصوص بگیرم و دیزاین قرمز و مشکی چطوره یعنی لباس من کوتاهه پف پفی قرمز تیره با رنگ رژم با کفش مشکی پاشنه بلند و کیک هم ترکیب سفید و قرمز قلب دار شمع روشن کنم و گل رز و بادکنک مشکی و قرمز شام هم قورمه سبزی و کباب سفارش بدم و برای خودشم دورس و هودی بگیرم یا ست کمربند شاید ۲ چیز گرفتم خوبهه؟؟ میخوام خیلی خاص و به یاد موندی باشه براش

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه تولدا رو دونفری جشن میگیرم تزیین خونه درست کردن قورمه سبزی سالاد اندونزی ارایشو اماده شدن اگرم وقت کنم خودم کیک درست میکنم اگرم نشد ی کیک کوچیک در حد دونفره سفارش میدم

خوبه کار خوبی میکنی دونفری بهتره هزینه اضافس بخوای بقیه رو دعوت کنه تازشم من کلن اعتقاد دارم تولد چ من چ همسر کسی نباید باشه تولد پر جمعیت یا برای کودکانه یا کسی ک نوه نتیجه داره. نظر شخصیمه البته